Meidän Koira

Meidän Koira on ajankohtainen lehti silloin, kun kodista löytyy yksi tai useampikin hännänheiluttaja. Se on sekä viihdyttäjä että opettaja; lehteä lukiessa oppii paljon uusia asioita muun muassa koulutuksesta, roduista ja koirien historiasta ihmisen apulaisena.

Lehti on myös suurena apuna näyttelytason koiralle sekä arkipäivisissä ongelmissa. Mistä esimerkiksi johtuu koiran tottelemattomuus? Entä ylisuojelevaisuus? Miksi koira murisee muille koirille? Näihin ja moniin, moniin muihinkin kysymyksiin löytyy vastaus Meidän Koira -lehdestä.

Tilaa Meidän Koira -lehti

Lehden sisältö

Meidän KoiraMeidän Koira on laadukas harrastelehti, joka keskittyy koiriin ja koiranomistajien elämään niin juhla- kuin arkipäivinäkin. Lehdestä nauttivat kaikki koirien ystävät, sillä sen mielenkiintoiset rotuesittelyt ja koira-aiheiset tarinat kiinnostavat nuorempiakin lukijoita.

Koko perheen lehtenä sen aiheet ovat monipuoliset ja lehden teemoja ovat muun muassa kotikoiran hoitaminen, koiran sairauksia, koira ihmisen apuna ja harrastaminen koiran kanssa.

Jokainen numero esittelee aina uuden koirarodun, kertoo koskettavia kohtaloita ja työkoirien tarinoita sekä hyödyllisiä vinkkejä koiran hoitamiseen aina pentuikäisestä hauvasta vanhempaan rekkuun.

Meidän Koira -lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi esimerkiksi kirjoittaa yleisönosastolle, lähettää juttuvinkin ja tutustua uusimman lehden sisältöön.

Lehden tiedot

Meidän Koira on Karprint Oy:n kustantama harrastelehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehti sopii koko perheen luettavaksi.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut