Meidän mökki

Onko sinulla oma mökki tai oletko vain kiinnostunut vapaa-ajan asumisesta? Jos vastaus on kyllä, niin Meidän mökki on sinulle sopiva lehti.

Meidän mökki pitää sisällään kaikkea sitä mitä mökkielämä pitää sisällään. Löydät tietoja niin mökin ostamisesta, korjaamisesta sekä sisustamisesta ja samoin myös kaikesta mitä mökkielämän harrastuksiin oleiluun kuuluu.

Tilaa Meidän mökki -lehti

Lehden sisältö

Meidän mökkiMeidän mökki on täydellinen ympärivuotinen luettava mökkeilyn ystäville. Sen avulla voit pitää mökkisi kunnossa, valmistautua tulevaan mökkikauteen ja saada ideoita siihen, miten parantaa viihtyvyyttä mökillä. Se on myös loistavaa mökkilukemista lämpimille kesäpäiville.

Meidän mökki -lehdessä on vuosittain erilaisia teemoja, jotka näkyvät koko sen vuoden lehdissä. Teemana voi olla mökin ylläpito ja kunnostus, jolloin jokaisesta lehdestä löydät ohjeita mökin korjaamiseen kaiken muun kiinnostavan lisäksi.

Olit sitten rakentelija, sisustaja tai vain tykkäät ottaa rennosti kesällä luonnon helmassa, niin Meidän mökki on sinulle oiva valinta.

Meidän mökki -lehdellä on myös nettisivut, joista löydät paljon lisätietoa ja uutta luettavaa kaikkeen mökkeilyyn liittyvään.

Lehden tiedot

Meidän mökki on A-Lehdet Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se tarjoaa lämminhenkisen lukupaketin kaikeen mökkeilyyn ja on sopivaa luettavaa aivan kaikille vapaa-ajan asumisesta kiinnostuneille. Meidän mökki -lehden lukijakunta koostuu hieman yli puoliksi naisista, mutta saavuttaa hyvin monipuolisen yleisön.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut