Meidän Perhe

Meidän Perhe on Vauvan sisarjulkaisu, joka on suunnattu perheille, joissa ollaan päästy jo vauvavaiheesta ohi. Lehti on suunnattu laajemmalle kohderyhmälle vanhempia.

Lehdessä on puhetta perheestä ja kodista ja Kasvun kynnykset -osio, jossa on joka numerossa kasvatusasiaa erikseen 2–4-vuotiaiden, 5–7-vuotiaiden, 8–12-vuotiaiden ja yli 12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Mihin tahansa ryhmään kuuluukin, joka numerossa on jotain hyödyllistä ja tarpeellista tietoa lasten kanssa selviämisestä.

Lapsiperheen elämä on helpompaa Meidän Perhe -lehden kanssa.

Tilaa Meidän Perhe -lehti

Lehden tiedot

Meidän Perhe -lehden logoMeidän Perhettä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehti tukee vanhempia kasvatuksessa. Saat käytännön neuvoja, uusia näkökulmia ja kuulet ammattilaisen mielipiteitä. Meidän perheen kanssa osaat kasvattaa tolkun ihmisen.

Lehti ottaa kantaa lapsiperheitä koskettaviin asioihin ja on aina lapsiperheiden puolella. Lehti auttaa sinua hallitsemaan arkea: saat neuvoja, miten säästät aikaa ja rahaa sekä miten pidät kodin järjestyksessä.

Meidän Perhe -lehden nettisivut tarjoavat vilkkaita keskusteluja, artikkeleita, Jari Sinkkonen vastaa -palstan ja paljon muuta mielenkiintoista. Sivut ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset, joskin kovin täynnä mainoksia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut