Meidän Perhe

Meidän Perhe on Vauvan sisarjulkaisu, joka on suunnattu perheille, joissa ollaan päästy jo vauvavaiheesta ohi. Lehti on suunnattu laajemmalle kohderyhmälle vanhempia.

Lehdessä on puhetta perheestä ja kodista ja Kasvun kynnykset -osio, jossa on joka numerossa kasvatusasiaa erikseen 2–4-vuotiaiden, 5–7-vuotiaiden, 8–12-vuotiaiden ja yli 12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Mihin tahansa ryhmään kuuluukin, joka numerossa on jotain hyödyllistä ja tarpeellista tietoa lasten kanssa selviämisestä.

Lapsiperheen elämä on helpompaa Meidän Perhe -lehden kanssa.

Tilaa Meidän Perhe -lehti

Tilaajalahjat

Fiskars Black & White -sakset

Fiskars Black & White -sakset (arvo 19,90 €)

Black&white -sakset ovat Fiskarsin special edition tuote.

Ominaisuudet:
- Terien liukkautta voidaan säätää.
- Kahvat lujaa, testattua teknistä muovia.
- Tarkkuushiotut terät ruostumatonta, karkaistua terästä.
- Tehokas leikkausgeometria ja oikea teroitus keventävät, leikkaamista ja takaavat hyvän leikkuujäljen.
- Kestää: konepesua, kemikaaleja, lämpöä ja iskuja.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluebiit Bluactive2 -aktiivisuusranneke

Bluebiit Bluactive2 -aktiivisuusranneke (arvo 39,90 €)

Bluebiit BlueActive2 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä.
Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.
Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Kellonaika
Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.

(2) Ajanotto
Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.

(3) Askelmittari
Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)

(3) Kuljettu matka
Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.

(4) Kalorit
Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.

(5) Värinähälytys
Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

My Minerals -mineraalimeikit

My Minerals -mineraalimeikit (arvo 25 €)

My Minerals -mineraalimeikit ovat puhtaisiin, jauhettuihin mineraaleihin pohjautuvia tuotteita, joissa tavanomaisista meikkituotteista tutut lisäaineet on jätetty pois kokonaan tai minimoitu. Mineraalimeikki sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle.

Setti sisältää:
• 1 x mineraali puuteri, väri: natural
• 1 x mineraali poskipuna
• 2 x mineraali luomiväri
• 1 x "kabuki" sivellin

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden tiedot

Meidän Perhe -lehden logoMeidän Perhettä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehti tukee vanhempia kasvatuksessa. Saat käytännön neuvoja, uusia näkökulmia ja kuulet ammattilaisen mielipiteitä. Meidän perheen kanssa osaat kasvattaa tolkun ihmisen.

Lehti ottaa kantaa lapsiperheitä koskettaviin asioihin ja on aina lapsiperheiden puolella. Lehti auttaa sinua hallitsemaan arkea: saat neuvoja, miten säästät aikaa ja rahaa sekä miten pidät kodin järjestyksessä.

Meidän Perhe -lehden nettisivut tarjoavat vilkkaita keskusteluja, artikkeleita, Jari Sinkkonen vastaa -palstan ja paljon muuta mielenkiintoista. Sivut ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset, joskin kovin täynnä mainoksia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut