Meidän talo

Meidän talo -lehti on Suomen laajin ja kattavin painettu media, joka innostaa tekemään kodin unelmista totta. Se on paljon enemmän kuin opaslehti remontointiin – Meidän talo ohjeistaa rakentamisessa ja hankinnoissa, mutta kertoo myös, miten voi parhaiten välttää turhia virheitä, huonoja hankintoja ja kuinka pysyä budjetissa laadusta tinkaamatta.

Meidän talo tekee omakotiunelmista totta – oli suunnitelmissa sitten isompi rakennusurakka, pihan uudistaminen tai vain pintaremontti.

Tilaa Meidän talo -lehti

Lehden sisältö

Meidän taloMeidän talo -lehti keskittyy muun muassa sekä pieniin että vaativampiin remontteihin, niiden rahoitukseen, talon sisustukseen, opastaa oikeisiin valintoihin ja esittelee ideoita sisustukseen. Innostavat pihajutut, tee se itse -ohjeistukset ja persoonallisten vanhojen talojen tarinat vievät mennessään heti ensimmäisiltä sivuilta lähtien!

Jokaisessa numerossa Kätevä puutarhuri -sarja auttaa aloittelevankin viherpeukalon alkuun pihan laittamisessa ja suunnittelussa ja hyödyllinen Tekniikka & testit -osio puolestaan kertoo kodinkoneiden uutuuksista sekä talotekniikasta. Omakotitalon huoltokirja neuvoo jokaisen kodinomistajan tärkeimmät vastuutehtävät, jotta talon sekä pihan ylläpito pysyy kunnossa.

Lehdestä löytyy myös palsta, jossa asiantunteva Juristi vastaa lukijoiden lähettämiin, asumista koskeviin kysymyksiin.

Meidän talo -lehdellä on omat nettisivut, josta voi lukea juttuja teemoittain, osallistua kilpailuihin ja kysyä neuvoa asiantuntijoilta mistä tahansa asuntoon, rakentamiseen tai asumiseen liittyvästä.

Lehden tiedot

Meidän talo on A-lehdet Oy:n kustantama lehti, joka on suunnattu omakotitalossa asuville ja remontoinnista sekä pihanhoidosta kiinnostuneille. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut