Metsästys ja Kalastus

Eränkäynti on suomalaisilla veressä ja siksi Metsästys ja Kalastus onkin ollut suomalaisten suosikkilehtiä. Nimensä mukaisesti se keskittyy metsästämiseen ja kalastamiseen muiden eräaiheiden kanssa. Kattavat arvostelut, testit ja tarinat ovat keränneet jo kattavan lukijakunnan vuosien saatossa.

Tilaa Metsästys ja Kalastus -lehti

Lehden sisältö

Metsästys ja KalastusMetsästys ja Kalastus on kattava tietopaketti jokaiselle eränkäynnistä kiinnostuneelle. Se tuo lukijalleen joka numerossa ajankohtaista tietoa tulevista metsästys- ja kalastuskausista, laadukkaita tuotetestejä, joissa otetaan mittaa aseista ja panoksista, vaatteista ja varusteista, sekä tietysti vakiopalstat, kuten kuukauden kuvan, erätarinat ja Tarkkana luonnossa.

Lukijat pääsevät myös osalliseksi lehden sisältöön. Suurimmat saaliit ja niiden saajat pääsevät komeilemaan lehden sivuille oman tarinansa kanssa.

Joka vuosi on luvassa myös pieni yllätys vuoden viimeisenä lehtenä. Se on perinteisesti tehty hieman kieli poskessa ja ottaa huomattavasti viihteellisemmän linjan kuin vuoden muut lehdet.

Lehden tiedot

Metsästys ja Kalastus on Otavamedia Oy:n julkaisema eräaiheinen aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa metsästyksestä, kalastuksesta ja muusta eränkäynnistä kiinnostuneille kattavan paketin ajankohtaista tietoa, joka keskittyy aina tulevaan vuodenaikaan.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut