Mikrobitti

Vuonna 2015 Talentum osti MB-lehden Sanomalta ja yhdisti sen MikroPC-lehden kanssa. Näin syntyi uudistunut Mikrobitti, joka on entistäkin syväluotaavampi ja perusteellisempi tietotekniikkaan keskittyvä harrastelehti. Jo tätä ennen MB-lehden suosio nojasi lehden testeihin ja arvosteluihin, joista muistetaan tietokonetuotteiden MB-testivoittaja -merkinnät jälleenmyyjien mainoksissa.

Uusi Mikrobitti tarjoaa edelleen laite- ja ohjelmistotekstejä, jotka auttavat kuluttajia valitsemaan oikeat laitteet ja ohjelmistot omiin tarpeisiin. Lisäksi lehdessä uutisoidaan uusista ilmiöistä ja kerrotaan tulevista uutuuksista.

Tilaa Mikrobitti-lehti

Lehden sisältö

MikrobittiJokaisessa Mikrobitti-numerossa päästään lukemaan jo legendaarisiksi muodostuneita testejä, mutta lehteen mahtuu myös uutisia, vertailuja ja arvosteluja. Lehden päätoimittaja lupaakin, että jatkossa lehti keskittyy tietoteknisiin laitteisiin ja palveluihin, niiden testaamiseen ja käyttämiseen eikä mihinkään muuhun.

Lehden tilaajat saavat maksutta käyttöönsä myös sähköpostiosoitteen, jossa on 500 megatavua virussuojattua palvelintilaa.

Mikrobitillä on omat kotisivut, jossa pääsee lukemaan uutisia, osallistumaan keskusteluun sekä tilaajana lukemaan lehden digitaalista versiota.

Lehden tiedot

Mikrobitti-lehti perustettiin vuonna 1984 ja sitä julkaisi Sanoma Media Finland, kunnes Talentum osti lehden vuonna 2015. Tuona vuonna MikroPC yhdistyi Mikrobitin (silloisen MB-lehden) kanssa ja näin syntyi uudistettu Mikrobitti.

Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut