Mondo

Suomalaiset ovat kovia matkustamaan ja missä tahansa maailmalla kuljetkaan, löydät aina suomalaisia. Liikkuvalle kansalle onkin tarjolla oma matkailulehti Mondo, joka kertoo parhaat paikat, mielenkiintoisimmat kohteet ja uudet ideat oman maailman suurentamiseen.

Tilaa Mondo-lehti

Lehden sisältö

mondo-logoMondo on Suomen suurin matkailulehti, jonka jokainen numero on täynnä uusia ideoita. Etsit sitten uutta matkakohdetta, kiinnostavia paikkoja tutuista kohteista tai vain haluat tietää mitä maailmalla on tarjota, niin Mondo on lehti sinua varten.

Maailma on täynnä kiinnostavia ja upeita matkakohteita, mutta omin avuin niitä ei usein tule löydettyä. Mondon osaava toimitus löytää nämä kohteet sinulle ja kertoo kauneimmat nähtävyydet, ostospaikat, yöpymismahdollisuudet ja tietysti parhaat ruokapaikat.

Lehden sivuilta löydät myös paljon matkaamista helpottavaa tietoa. Niksit liikkumiseen, matkailijan tärkeimmät laitteet, reissussa kestävät kosmetiikkatuotteet ja tietysti älypuhelimiin saatavat matkailuaiheiset appsit. Tarjolla on siis kaikkea, mikä tekee sinun matkustamisesta entistä mukavampaa ja vaivattomampaa.

Lehden tiedot

Mondo on A-Lehdet Oy:n julkaisema matkailun aikakausilehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Se on suunnattu pääosin naisille, mutta tarjoaa mahtavia matkaideoita myös mieslukijoille. Mondo on ilmestynyt jo vuodesta 2002 lähtien, mikä tekee siitä myös Suomen vanhimman julkaisussa olevan matkailuaiheisen lehden.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut