Mondo

Suomalaiset ovat kovia matkustamaan ja missä tahansa maailmalla kuljetkaan, löydät aina suomalaisia. Liikkuvalle kansalle onkin tarjolla oma matkailulehti Mondo, joka kertoo parhaat paikat, mielenkiintoisimmat kohteet ja uudet ideat oman maailman suurentamiseen.

Tilaa Mondo-lehti

Tilaajalahjat

Vara-akku

Vara-akku (arvo 52 €)

Tyylikkäästi muotoiltu, vain hieman luottokorttia suurempi vara-akku lataa puhelimesi nopeasti, missä tahansa oletkin.

Tyylikkäästi muotoiltu, vain hieman luottokorttia suurempi vara-akku lataa puhelimesi nopeasti, missä tahansa oletkin. Väri hopea. Sisältää suomenkieliset ohjeet.

- koko 10,5 x 5,8 x 0,9 cm
- kapasiteetti 4 000 mAh
- mukana mikroUSB-kaapeli
- latausaika n. 3-6 tuntia
- li-polymeeri akku
- akulla voidaan ladata: puhelinta sekä tablet-tietokoneita

Papilio-kangaskassi

Papilio-kangaskassi (arvo 19 €)

Tämä kangaskassi on valmistettu Vallilan painokangaslaadusta. Kassi on kooltaan 43 x 50 cm, jonka ansiosta siihen mahtuu hyvin mukaan hiukan enemmänkin tavaraa. Kangaskassin kuvio voi vaihdella rippuen siitä, mistä kohtaa kangasta kassi on leikattu. Jokainen kassi on uniikki.

• Suunnittelija: Minna Parikka with Vallila
• Materiaali: puuvilla 83 %, polyesteri 17 %.

Lehden sisältö

mondo-logoMondo on Suomen suurin matkailulehti, jonka jokainen numero on täynnä uusia ideoita. Etsit sitten uutta matkakohdetta, kiinnostavia paikkoja tutuista kohteista tai vain haluat tietää mitä maailmalla on tarjota, niin Mondo on lehti sinua varten.

Maailma on täynnä kiinnostavia ja upeita matkakohteita, mutta omin avuin niitä ei usein tule löydettyä. Mondon osaava toimitus löytää nämä kohteet sinulle ja kertoo kauneimmat nähtävyydet, ostospaikat, yöpymismahdollisuudet ja tietysti parhaat ruokapaikat.

Lehden sivuilta löydät myös paljon matkaamista helpottavaa tietoa. Niksit liikkumiseen, matkailijan tärkeimmät laitteet, reissussa kestävät kosmetiikkatuotteet ja tietysti älypuhelimiin saatavat matkailuaiheiset appsit. Tarjolla on siis kaikkea, mikä tekee sinun matkustamisesta entistä mukavampaa ja vaivattomampaa.

Lehden tiedot

Mondo on A-Lehdet Oy:n julkaisema matkailun aikakausilehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Se on suunnattu pääosin naisille, mutta tarjoaa mahtavia matkaideoita myös mieslukijoille. Mondo on ilmestynyt jo vuodesta 2002 lähtien, mikä tekee siitä myös Suomen vanhimman julkaisussa olevan matkailuaiheisen lehden.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut