Muumi

Muumit; nuo rakastettavat hahmot, jotka ovat tulleet tutuiksi kaikille suomalaisille jo sukupolvien ajan. Nyt voit lukea Tove Janssonin luomien Muumien seikkailuita heidän omasta lehdestä, joka on samalla pullollaan puuhatehtäviä ja pientä hauskaa nuorille lukijoille.

Tilaa Muumi-lehti

Lehden sisältö

Muumi-lehtiMuumit-lehti on upea lukupaketti perheen nuoremmille lukutoukille. Sen sivuilta löytyy hauskoja seikkailuita ja puuhasteltavaa monessa muodossa. Tarjolla on lyhyitä ja pitkiä sarjakuvia, kiinnostavia tarinoita ja kutkuttavia puuhatehtäviä, jotka pitävät lukijan kiinni lehdessä pitkän aikaa.

Lehdessä on myös aina Muumi-aiheinen kilpailu, josta voi voittaa Muumi-palkintoja. Jokaisen lehden mukana tulee myös erillinen pikkulahja, joka on myös teemaltaan Muumeihin sopivaa.

Lehden tiedot

Muumi on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema sarjakuvalehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä on julkaistu jo vuodesta 1991. Se on pienten lasten oma lehti, jossa on sarjakuvia, puuhatehtäviä ja tarinoita perheen pienimmille. Lehti sisältää myös pienen Muumi-aiheisen lahjan lukijalle.

Muumi-lehti on suunnattu perheen nuoremmille lukijoille, mutta tarinat ovat kiinnostavia myös vanhemmillekin. Tarinat käsittelevät suuriakin asioita, mutta aina on luvassa onnellinen loppu, joka jättää lukijalle hyvän mielen.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut