Nallekerho

Iloinen ja hyödyllinen Nallekerho on tarkoitettu kaikille 4-7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, sillä kerhossa päämääränä on tukea lapsen kehitystä leikkien ja tehtävien avulla. Vuoden mittaisen jäsenyyden aikana kerhopakettien aiheet etenevät aina muotojen ja värien asteelta luovaan askarteluun ja aina kouluvalmiuteen ja liikennesääntöjen perusteisiin asti.

Nallekerho auttaa vanhempia valmistamaan lapsia koulutielle ja tarjoaa samalla kivaa ja hauskaa tekemistä pitkäksi aikaa!

Liity Nallekerhoon

Kerhon esittely

NallekerhoNallekerho 4-7-vuotiaiden oma, kehittävä esikoulukerho. Kerhon jäsenenä lapsi oppii leikkien ja askarrellen kaikkia niitä valmiuksia, joita lapsi tarvitsee lukeakseen, kirjoittaakseen ja laskeakseen. Eli kaikkea, mitä tarvitaan kouluelämässä. Nallekerholaisuudesta on hyötyä sekä lapsille että vanhemmille, sillä kerho toimii niin lapsen kuin vanhempienkin tukena oppimisessa ja yleiskehityksessä.

Nallekerho sisältää 12 pakettia, jotka postitetaan kotiin noin kuukauden välein. Jokaisessa paketissa on muun muassa tehtävävihko, askartelu- tai peliliite sekä vanhemmille tarkoitettu vihjevihko. Lisäksi paketit voivat sisältää esimerkiksi musiikkia, satukirjoja, satulevyjä ja sorminukkeja. Pakettien vaikeusastetta nostetaan aina vähitellen, joten ensimmäisen paketin aihepiireinä ovat leikki ja muisti, kun taas viimeisissä paketeissa aihepiirejä ovat mm. lukeminen, laskeminen ja kielellinen kehitys.

Lisäksi, jos perheestä löytyy useampi Nallekerhoikäinen, pakettiin voi tilata pienellä lisähinnalla toisen tehtäväkirjan.

Kerhon tiedot

Nallekerho on kehittävä esikoulukerho 4-7-vuotiaille lapsille. Kerhojäsenyys kestää pisimmillään vuoden, jolloin kotiin toimitetaan noin kuukauden välein uusi kerhopaketti. Asteittain haastavammassa paketissa keskitytään aina johonkin tiettyyn aihepiiriin ja taitoon.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut