National Geographic Suomi

National Geographic on jo instituutio, jonka tuotoksista on päästy nauttimaan jo yli sadan vuoden ajan. Suomalaiset ovat saaneet oman National Geographic Suomi -lehden, joka tarjoaa saman laadukkaan tietopaketin kotimaisella kielellä.

Keltaisten kehysten sisältä löydät aivan oman maailman, jossa asioilla on taustat ja mitään ei jätetä vain pinnalliselle tasolle.

Tilaa National Geographic Suomi -lehti

Tilaajalahjat

CFBR Windbreaker 2nd Generation -takki

CFBR Windbreaker 2nd Generation -takki (arvo 90 €)

Toisen sukupolven Chill Factor Black Reflective Windbreaker -takissa ulkonäkö ja toiminnallisuus ovat täydellisessä tasapainossa. Se on yhtä tyylikäs ja toimiva niin työmatkoilla kuin vaellusretkilläkin. Teipatut saumat pitävät tuulen ja kosteuden ulkona, myös vaativilla säillä, ja verkkovuori takaa käyttömukavuuden. Laadukkaiden materiaalien ansiosta takki säilyttää muotonsa keveydestään huolimatta. Huppu on helppo taittaa kauluksen sisään.

• Vaaleanharmaa heijastin logon yhteydessä
• Tuuletusaukot kainaloissa
• Vetoketjukiinnitys ja tuulilista
• Vetoketjulliset sivutaskut
• Säädettävä huppu
• Etuvetoketju suojattu tuulilistalla
• Helmassa säätönyöri
• Tarrakiinnitykset hihansuissa

Väri: Pitch Black
Vettä hylkivä (5000 PPM), hengittävä
Koko, miehet: M, L ja XL
Koko, naiset: M, L ja XL

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

National Geographic SuomiNational Geographic Suomi on tieteen ja ajankohtaisten asioiden ykköslehti. Löydät jokaisesta numerosta erittäin tarkkaa tietoa niin historiallisista tapahtumista, nykymaailman tilasta ja tieteen kehityksestä.

Lehden valttikorttina on huippuluokkainen toimittajakunta, joka tekee tarkkaa työtä artikkelien pohjalle. Asioita ei vain raavita pintapuolisesti, vaan niihin perehdytään syvällisesti, jotta lukija saisi mahdollisimman laadukkaan lukukokemuksen.

Keltaisiin kehyksiin on voinut luottaa jo yli sadan vuoden ajan, eikä tämä suunta ole muuttumassa mihinkään. Tiede, historia, kulttuurit ja luonto ovat aina lehden keskiössä, eikä laadusta tingitä pätkääkään.

Natural Geographic Suomi -lehdellä on myös omat nettisivut, joista löytyy lisää artikkeleita ja kiinnostavia tarinoita maailmalta.

Lehden tiedot

National Geographic Suomi on Bonnier Publications Internationalin julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti pohjautuu kansainvälisesti tunnettuun National Geographic -lehteen, josta on tehty suomalainen käännös suomalaisille lukijoille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut