Neulo

Neulo on lehti pullollaan ideoita ja ohjeita omien neuletöiden tekemiseen. Löydät niin kauniita vaatteita kuin hauskoja askarteluprojekteja jokaisesta lehdestä. Ohjeiden vaikeustaso vaihtelee aivan aloittelijasta kokeneeseen neulojaan, joten koko perhe pystyy tekemään yhdessä samasta lehdestä.

Tilaa Neulo-lehti

Lehden sisältö

NeuloNeulo-lehti on jokaisen neulomisesta kiinnostuneen oma lehti. Se tuo jokaisessa numerossa suuren määrän ohjeita ja ideoita, siitä kuinka sinä voit itse tehdä upeita vaatteita ja askarteluprojekteja.

Neulo-lehden tyylinä on pohjoismaiset perinteet ja skandinaavinen henki. Vaatteet istuvat heti suomalaiseen makuun ja sopivat niin arkivaatteeksi kuin juhlaankin. Nyt ei tehdä värikästä etelän asua, vaan hillitty ja tyylikäs suomalainen asu.

Kangasvalinta on myös helppoa Neulo-lehden ohjeissa, sillä se tekee yhteistyötä Novitan kanssa ohjeiden suunnittelussa. Kaikki vaatteet voi tehdä helposti Novitan langoilla ja ohjeissa kerrotaan suoraan mikä on suositeltu lanka mihinkäkin projektiin.

Lehden tiedot

Neulo on Denfin Publishing Oü:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Neulo-lehti on opas ja ideapankki jokaiselle neulojalle. Lehti on toteutettu yhteistyössä Novitan kanssa ja kaikki lehden kaavat ja ideat ovat toteutettavissa esimerkeissä kerrotuilla Novitan langoilla.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut