Nyyrikki

Jo yli satakymmenvuotias viikkolehti Nyyrikki viehättää edelleen suomalaisia novellien, jatkokertomusten ja runojen ystäviä. Lehden sivuilta kuuluisuuteen ovat ponnistaneet monet nykyisin tunnetut kirjailijat, kuten Kalle Päätalo ja Jorma Kurvinen.

Suomen vanhimpana kaunokirjallisena viikkolehtenä Nyyrikki poikkeaa selvästi muista lehdistä sekä sisällöltään että tyyliltään. Vanhahtavalle sanomalehtipaperille painettu lehti on kuin tuulahdus menneisyydestä, mutta tästä huolimatta sen lukijakunta on pysynyt vuosien kautta uskollisena.

Tilaa Nyyrikki-lehti

Lehden sisältö

Oma Koti Kullan KallisNyyrikki on tabloidijulkaisuna toteutettu viikkolehti, jonka sisältö käsittää pääasiassa kotimaisia novelleja, runoja, pakinoita ja jatkokertomuksia. Aiheina teksteissä on normaalisti rakkaus ja ihmissuhteet, minkä vuoksi lehti vetoaa ennen kaikkea keski-ikäisiin ja sitä vanhempiin naislukijoihin.

Suomalaisen viihdelukemisen klassikko kuuluu eräisiin suomalaisten ikisuosikkeihin ja iästään sekä ulkonäöstään huolimatta se jaksaa kiinnostaa heitä, jotka arvostavat hyvää luettavaa julkaisun ulkonäköön katsomatta. Lehteen voi myös kirjoittaa kuka tahansa, sillä lehti ottaa vastaan tyyliinsä sopivia novelleja ja runoja jatkuvasti.

Nyyrikki-lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi lukea muutamia näyterunoja.

Lehden tiedot

Nyyrikki on oululainen, vuodesta 1904 alkaen ilmestynyt viikkolehti, josta julkaistaan vuodessa 26 numeroa. Sen ovat perustaneet Herman Willehad Marjamaa ja Juho Raappana. Lehteä kustantaa Kolmiokirja Oy.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut