Olivia

Olivia on tulvillaan muotia, meikkejä, ihmisiä, ilmiöitä ja kiinnostavia puheenaiheita. Lehti käsittelee hyvinvointia, ruokaa, rakkautta, shoppailua — kuin oikea ystävä. Lehti on suunnattu henkisesti kolmekymppisille kaupunkilaisnaisille, jotka elävät elämäänsä vauhdilla.

Tilaa Olivia

Lehden sisältö

Olivia on koulutettujen kaupunkilaisten 30+-naisten suorapuheinen lehti. Nämä sekä-että-naiset yhdistelevät elämässään ristiriitaisilta näyttäviä asioita: ura ja äitiys, valta ja viehätysvoima, eettisyys ja materialismi.

OliviaOlivia etsii huolellisesti toimitetuissa jutuissaan vastauksia kysymyksiin, joita lukijat pohtivat. Ytimessä ovat myös suosittelut: kosmetiikasta, vaatteista, kirjoista ja resepteistä. Olivia haluaa tarjota laatutietoisille lukijoilleen parasta. Lehteä tehdään ja luetaan rakkaudella.

Tutustu myös Olivian monipuolisiin nettisivuihin. Sivuston ydinsisältöä ovat huippusuositut tyyli- ja lifestyleblogit. Lisäksi sivustolta voi poimia parhaat reseptit viikonloppuun, katsoa kauneusvinkkejä ja -videoita sekä lukea muotiaiheisia juttuja. Verkossa pääsee myös tekemään lehteä yhdessä toimituksen kanssa Oma Olivia -palvelussa.

Lehden tiedot

Oliviaa julkaisee Bonnier. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut