Oma Aika

Oma Aika -lehti on lukupaketti, joka sopii sekä miehille että naisille. Se tarjoaa mielenkiintoista luettavaa, joka käsittelee niin asiapitoisia aiheita kuin viihdemaailmankin uusia tuulia. Lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä vapaa-ajalle, hyvinvointiin ja työelämään – siis kaikille elämän osa-alueille.

Oma Aika on laadukas aikakauslehti yli 50-vuotiaille ja on aktiivisesti läsnä myös sosiaalisen median maailmassa.

Tilaa Oma Aika -lehti

Lehden sisältö

Oma AikaOma Aika on yli 50-vuotiaille miehille ja naisille suunnattu aikakauslehti, jonka aiheet vaihtelevat aina terveydestä ihmissuhteisiin, taloudesta työelämään sekä matkoista henkilöhaastatteluihin. Aiheet porautuvat sellaisiin näkökulmiin ja yksityiskohtiin, mitkä kiinnostavat erityisesti 50 vuotta täyttäneitä, vielä työelämässä olevia aktiivisia ihmisiä.

Jokaisessa lehdessä on oma teema, joka noudattaa vuodenaikoihin sijoittuvien menojen ja tapahtumien ajankohtia; keväisin kunnostetaan pyöriä ja kesäisin puheenaiheina ovat juhlat ja vapaa-ajan asuminen. Ja koska terveydestä ja kunnosta huolehtiminen tulee yhä tärkeämmäksi, käsitellään lehdessä paljon ruokavalioita, lääketieteen saavutuksia sekä liikuntaa.

Lehden omilla nettisivuilla voit tutustua uusimpaan lehteen, lukea blogeja ja osallistua keskusteluihin sosiaalisessa mediassa.

Lehden tiedot

Oma Aika -lehteä julkaisee Aller Media Oy ja lehdestä ilmestyy 10 numeroa vuodessa. Lehteä lukevat sekä miehet että naiset ja lehti on suunnattu ensisijaisesti 50 vuotta täyttäneille, jotka ovat edelleen työelämässä ja aktiivisia kuluttajia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut