Oma Koti Kullan Kallis

Oma Koti Kullan Kallis on uudistunut käytännöllisen sisustajan lehti, joka puhuu kodikkaan kodin puolesta. Se myös esittelee upeita ja persoonallisia koteja, ihania sisustusideoita ja ajankohtaisia asioita asumisesta ja ilmiöistä.

Värikäs ja raikas lehti tarjoaa uusia näkökulmia kenties yllättävistäkin yhdistelmistä sekä fiksuja tuotteita unelmien toteuttamiseen. Lehdestä nauttivat sekä sisustajat että viherpeukalot, sekä tee-se-itse -ihmiset.

Muita kotilehtiä

Lehden sisältö

Oma Koti Kullan KallisOma Koti Kullan Kallis -lehti on sisällöltään monipuolinen ja kattava lehti sisustajille ja innokkaille omin käsin tekijöille. Puutarhaakaan ei unohdeta, vaan lehdessä on aina paljon mahtavia ideoita kukka- ja hyötypuutarhoihin.

Sisustuspainotteinen lehti suorastaan pursuaa ideoita, trendejä sekä kaikkien toteutettavissa olevia sisustusunelmia. Jokaisessa numerossa esitellään kauniita suomalaiskoteja, uusia tuotteita sekä asumisen tekniikkaa aina valaistuksesta lämmitykseen. Asumiseen ja sisustukseen keskittyvät messutkin saavat aina oman osuutensa lehdissä, joten sieltä voi lukea parhaat menotärpit ja koosteet menneistä tapahtumista.

Oma Koti Kullan Kallis -lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden sisältöön. Lehden Facebook-sivulla voi osallistua keskusteluihin.

Lehden tiedot

Oma Koti Kullan Kallis on Vitosmedia Oy:n kustantama sisustuslehti. Sen ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2007 ja nykyisin lehdestä ilmestyy vuosittain kahdeksan numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut