Parhaat Kotiblogit

Suomessa on mittava määrä upeita blogisteja ja vuosittain kotimaassa julkaistaan miltei 100 000 uutta verkkoblogia. Näistä iso osa on toteutettu lähes ammattimaisen upeasti ja esteettisesti ja niiden sisältö on nivottu kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi.

Parhaat Kotiblogit -lehden avulla et enää jää paitsi mistään, sillä lehti kokoaa viisi kertaa vuodessa yksien kansien sisään verkon parhaat palat näistä huikeista blogeista. Blogien aiheet kattavat kaiken sisustamisesta ruoanlaittoon ja puutarhasta matkustamiseen, joten lehtikin on sen myötä monipuolinen lukukokemus.

Tilaa Parhaat Kotiblogit -lehti

Lehden sisältö

Parhaat KotiblogitParhaat Kotiblogit -lehti on ensimmäinen lajiaan koko maailmassa. Se yhdistelee luontevasti verkkojulkaisuja ja printtituotteita. Kun normaalisti työssäkäyvä ihminen ehtii vain raapaista blogitarjonnan pintaa ja niiden hyödyntäminen jää vähäiseksi, niin Parhaat Kotiblogit -lehden avulla mikään upea verkkosisältö, nettikauppa ja kotiblogistin mullistava idea ei jää huomaamatta.

Parhaat Kotiblogit -lehdessä eletään vuodenajan mukaan; keväällä keskitytään remontointiin, kesällä puutarhaan, pihaan ja matkusteluun ja syksyllä taas sisustukseen ja juhlaan. Ruokapöydän antimiakaan ei unohdeta missään vaiheessa.

Bloggaaminen on elämäntapa ja keino tehdä omia ideoita, omaa sisältöä ja omia ajatuksia tunnetuksi muille helposti ja kätevästi. Moni hieno, uusi blogi jää kuitenkin vanhojen suosikkien jalkoihin, joten Parhaat Kotiblogit -lehden lukijana pysyt tilanteen tasalla aina uuden lehden myötä.

Parhaat Kotiblogit -lehdellä on omat nettisivut ja se toimii myös Facebookissa, jossa uusia numeroita tai lehdessä ilmestyneitä juttuja voi kommentoida suoraan toimitukselle.

Lehden tiedot

Parhaat Kotiblogit -lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2014. Sitä kustantaa Terassi Media Oy ja vuodessa ilmestyy 5 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut