Parnasso

Parnasso on lehti, joka huokuu kulttuuria kevyellekin lukijalle. Kirjallisuuslehti Parnasso paneutuu niin kirjoihin, kuin kaikkeen mikä niihin liittyy. Ajaton lehti on mahtavaa luettavaa jokaiselle, jota kirjat kiinnostavat, tai vain haluaa kasvattaa yleissivistystään.

Tilaa Parnasso-lehti

Lehden sisältö

ParnassoParnasso on niitä lehtiä, joita voi lukea yhä uudestaan ja uudestaan. Sen sisältö ei vanhene koskaan, sillä se käsittelee kirjallisuutta, eli kulttuuria, joka pysyy muuttumattomana. Klassikot ja nykyteokset ovat asetettu samalle linjalle ja jokaista katsotaan kriittisin silmin.

Parnasso-lehti sopii hyvin kaikille kirjallisuudesta ja kirjoista kiinnostuneille. Lehti käsittelee maailmaa kirjallisuuden ympärillä ja sitä mihin suuntaan kirjallisuus on nykymaailmassa menossa.

Sivuilta löydät muun muassa arvosteluita, runoja, novelleja, kirjallisuuden ajankuvaa ja näkökulmia siitä mitä kirjallisuus on kulloinkin kokemassa. Onko kyseessä sitten käännöstyön ongelmista, kotimaisen klassismin uusintatulkinnoista tai maailmankirjallisuuden kasvamisesta kotimaisessa kirjallisuuden kentässä, tätä kaikkea Parnasso käsittelee.

Lehden tiedot

Parnasso on Otavamedia Oy:n julkaisema kirjallisuuden aikakausilehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Se on ajatonta lukemista, joka käsittelee myös nykyisiä kirjallisuuden ilmiöitä ja asioita pitkän tähtäimen näkökulmista. Tämä on lehti, joka sopii keräilijälle, sillä sen sisältö ei vanhene.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut