Pelaaja

Pelaaja-lehti syntyi rakkaudesta videopeleihin vuonna 2002 ja se on siis jo yli kymmenen vuoden ajan tuottanut pelien ystäville uutisia ja arvosteluita. Pelimaailman ilmiöt vaihtelevat nopeasti, joten Pelaaja-lehti on erinomainen uutislähde ja keino pysytellä videopelien kehityksessä mukana.

Pelaajasta pääset lukemaan aina tuoreimmat tietokone- ja videopelijutut sekä huippuluokan arvostelut, jotka eivät suosi eivätkä sääli. Uudet pelijulkaisut otetaan nopeasti syyniin ja kiinnostavat haastattelut pelinkehittäjien kanssa antavat erityisen katsauksen pelimaailman toiselle puolelle.

Pelaaja-lehden lukijana pääset osaksi mahtavaa yhteisöä, johon kuuluu lehden lisäksi myös foorumi ja podcasteja.

Tilaa Pelaaja-lehti

Lehden sisältö

PelaajaPelaaja-lehti on videopelien erikoislehti, joka julkaisee arvosteluja ja artikkeleita uusimmista tietokone- ja konsolipeleistä. Lehti on suunnattu pääasiassa alle 29-vuotiaille miehille, mutta lukijoista löytyy yhtä lailla myös naisia.

Pelien lisäksi Pelaaja uutisoi pelimaailman ilmiöistä, kuten pelitapahtumista ja uudesta tekniikasta ja lehden intensiivisiin testeihin päässeistä peleistä. Kattavimmat osiot lehdestä ovat pääkirjoituksen lisäksi Toinen pelaaja- ja Lataustauko -kolumnit ja lehden arvostelut ovat huippusuosittuja. Toimituksen arvostelemista peleistä valitaan aina yksi kuukauden paras nimike, jolle myönnetään Pelaajan valinta -titteli. Aiemmin Pelaajan valinta -peleiksi ovat päässeet muun muassa Bloodborne, Grand Theft Auto V sekä The Last of Us Remastered.

Pelaaja-lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi osallistua keskusteluihin, lukea blogeja ja kuunnella podcasteja.

Lehden tiedot

Pelaaja on H-Town Oy:n kustantama suomalainen konsolipelien lehti. Se ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja käsittelee pelaamista ja pelimaailman ilmiöitä. Lehden kohderyhmä ovat alle 29-vuotiaat miehet ja sillä on tällä hetkellä noin 75 000 lukijaa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut