Pelit

Pelit-lehti on jo historiallinen osa suomalaista tietokonemaailmaa. Se on ilmestynyt jo vuodesta 1993 lähtien ja lehti on tuona aikana vakiinnuttanut oman paikkansa lehtialan historiassa.

Pelit on tietokoneista ja pelaamisesta kiinnostuneille pakollinen lukupaketti täynnä tuoretta tietoa. Uudet laitteet, komponentit ja tietysti pelit on tutkittu ja arvosteltu pitkällä kokemuksella, mikä näkyykin selvästi lehden toimittajien teknisessä tuntemuksessa.

Tilaa Pelit-lehti

Lehden sisältö

Pelit-lehtiPelit-lehti sisältää joka kuukausi kattavan paketin kaikkea tietokoneisiin liittyvää. Arvosteluja, ohjeita ja paljon tietoa siitä mitä uutta koneiden saralla on tapahtunut. Eikä tietysti saa unohtaa lehden kantavaa voimaa, eli itse pelejä. Pelimaailmasta on aina tarjolla tuoreimmat uutiset tulevista ja arvostelut juuri ilmestyneistä peleistä sekä tietoa ja artikkeleita pelien taustoista ja valmistajista.

Pelit-lehti on loistavaa luettavaa myös vanhemmille pelaajille, sillä se muistaa myös pelimaailman klassikot. Vanhoja pelejä tuodaan aika ajoin lukijoiden eteen uudelleen arvosteltaviksi ja pelien historiasta on kirjoitettu useita artikkeleita.

Pelit-lehdellä on myös omat nettisivut, joista löytyy kattavaa lisätietoa lehden artikkeleihin ja myös tuoretta luettavaa.

Lehden tiedot

Pelit-lehti on Fokus Media Finland Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 12 kertaa vuodessa. Sen levikki on 21 469 ja se tavoittaa jopa 129 000 lukijaa. Pelit on tällä hetkellä Suomen vanhin toiminnassa oleva tietokonelehti.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut