Pets

Eläinten maailma on monipuolinen ja mielenkiintoinen, ja nyt siihen voi tutustua helposti yksien kansien välissä. Pets esittelee niin tavanomaisia kuin hieman epätavallisiakin lemmikkejä ja kertoo myös niiden hoidosta, elämästä sekä luonnollisista ympäristöstä.

Pets on erinomainen lehti jokaiselle nuorelle tytölle, joka toivoo omaa lemmikkiä tai haluaa tietää lisää eläimistä. Lehden avulla voi oppia paljon lemmikkien ja yleensäkin eläinten kehonkielestä, joten lapsi kykenee paremmin ymmärtämään lemmikkiään.

Tilaa Pets-lehti

Lehden sisältö

PetsMiten kissa käyttäytyy pelokkaana? Miksi marsu tarvitsee kaverin? Tai milloin koiranpentu on luovutusikäinen? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja muuhunkin vastaa lasten oma Pets-lehti.

Pets on eläinaiheinen, kevyt ja viihdyttävä lehti ja suunnattu nuorille, peruskouluikäisille tytöille. Lehdessä ei keskitytä vain kodin lemmikkeihin, vaan siinä kerrotaan myös luonnonvaraisista eläimistä ja niiden ympäristöstä.

Lehdessä on paljon asiallista tietoa, mutta mukaan mahtuu lisäksi hauskoja juttuja, testejä ja upeita julisteita. Jokaisen numeron mukana eläinten ystävä saa myös hauskan liitelahjan ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin, joissa on luvassa kivoja ja varmasti mieleisiä palkintoja.

Lehden tiedot

Pets on Egmont Kustannuksen kustantama lemmikkiaiheinen lehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu 6-12-vuotiaille tytöille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut