Plaza Koti

Unelmakoti ei synny hetkessä; se vaatii panostusta, ideoita, näkemyksiä ja usein myös tee se itse -asennetta. Plaza Koti kokoaa yksien kansien väliin runsaasti ideoita kodin seinien sisä- ja ulkopuolelle ja tarjoaa samalla vinkkejä uusimmista remonttitrendeistä ja pintamateriaaleista. Toimiva koti, sisustus ja kokonaisuus voivat kaikki saada alkunsa vain yhdestä lehdestä.

Plaza Koti -lehti auttaa sinua löytämään sen punaisen langan pään ja esittelee koteja aina sinkkubokseista suurperheiden toimiviin kokonaisuuksiin.

Lehden sisältö

Plaza KotiKoti voi olla kuin maalaus – paitsi, että siitä voi nauttia kaikilla aisteilla. Plaza Koti -lehden jokainen numero tarjoaa ratkaisuja keittiön, kylpyhuoneen, makuuhuoneen ja olohuoneen sisustukseen ja remontointiin sekä esittelee kauniita, pohjoismaisia koteja. Lehden ideat eivät kuitenkaan rajoitu vain kodin sisälle, vaan levittäytyvät pihalle, patioille ja puutarhoihin.

Lehden jokaisessa numerossa esitellään 3-5 valloittavaa koteja, annetaan vinkkejä ajankohtaiseen sisustukseen sekä kerrotaan tarvittaessa tulevista sisustus- ja remontointitapahtumista. Jokaisessa lehdessä on myös mahdollisuus osallistua kilpailuihin, joissa voit voittaa mm. kodin tekstiilejä, pienlaitteita tai astiastoja.

Plaza Koti -lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden tarjoamiin juttuihin ja osallistua keskusteluun.

Lehden tiedot

Plaza Koti on moderni lifestyle-lehti sisustamisesta ja muotoilusta kiinnostuneille. Lehteä kustantaa Plaza Publishing Group OY ja lehdestä ilmestyy vuosittain 10 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut