Prinsessa

Prinsessa-lehti on 5-10-vuotiaille tytöille suunnattu tarina- ja puuhalehti, jonka jokaisessa numerossa esiintyy kolme Disneyn prinsessaneitoa. Joten olipa lukija sitten Mulanin, Pocahontasin tai Tähkäpään ihailija, niin Prinsessa-lehden mukana pääsee varmasti lukemaan sen oman suosikin seikkailuja.

Prinsessa-lehti on jokaisen tytön unelma; tarinat sopivat vaikka iltasaduksi ja lehti tarjoaa paljon kivaa tekemistä yksin tai yhdessä. Vuoden aikana ilmestyy kahdeksan Prinsessa-lehteä ja neljä Frozen-lehteä.

Tilaa Prinsessa-lehti

Tilaajalahjat

Prinsessat-pyyhe

Prinsessat-pyyhe (arvo 20 €)

Suloisen pehmeää ja värikästä rantapyyhettä koristavat prinsessakaunottaret Aurora, Ariel ja Tuhkimo.
Mitat 70x140 cm. 100 % puuvillaa. Konepesu 40 asteessa.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Neuvokkaat prinsessat -kirja

Neuvokkaat prinsessat -kirja (arvo 19,90 €)

Prinsessojen elämä on hohdokasta! He kokevat hauskoja seikkailuja ja viettävät unohtumattomia hetkiä ystäviensä kanssa. Prinsessojen maailma on myös tulvillaan taikaa ja timanttien säihkettä. Tässä kirjassa seitsemän Disneyn rakastetuinta prinsessaa seikkailevat riemastuttavissa sarjakuvissa sekä innostavissa puuhatehtävissä. 64 sivua.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Prinsessa-lehtiPrinsessa-lehdessä on jännittäviä, helppolukuisia kuvakertomuksia, joita tutut Disney-prinsessat tähdittävät. Lisäksi lehden joka numerossa on hauskoja askarteluohjeita, kivoja puuha-, väritys- ja piirustustehtäviä sekä upea prinsessajuliste. Lukijasivuilla esitellään pienten kotiprinsessojen piirroksia ja valokuvia.

Jokaisen lehden mukana tulee aina myös ihana, aiheeseen sopiva yllätyslahja, joka voi olla mitä tahansa jalokivin koristellusta taikapeilistä tiaraan tai rannerenkaasta kaulakoruun.

Prinsessa-lehti on aina kuukauden kohokohta. Tilaa omaan kotiin tai lahjaksi; jokainen voi olla prinsessa!

Lehden tiedot

Prinsessa on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lastenlehti, jota kustantaa Sanoma Media Finland Oy / Magazine Finland. Jokaisen numeron mukana tulee vaihtuva tilaajalahja sekä prinsessa-aiheinen juliste.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut