Pro Hockey SUOMI

Pro Hockey SUOMI on yksi koko Suomen parhaista jääkiekkolehdistä ja pakko-osto jokaiselle NHL-fanille. Tämä lehti pistää jokaisessa numerossa täysilaidallisen maailman parasta jääkiekkoa rapakon takaa.

Tilaa Pro Hockey SUOMI ja tiedät miten suomalaiset pärjäävät NHL-jäillä.

Tilaa Pro Hockey SUOMI -lehti

Lehden sisältö

Pro Hockey SUOMIPro Hockey on Euroopan suurin jääkiekkolehti, joka tarjoaa lukijoilleen uskomattoman tietopaketin NHL-jääkiekkoa. Jos haluat tietää mitä maailman suurimmilla jäillä tapahtuu, niin Pro Hockey SUOMI on lehti sinua varten.

Pro Hockey SUOMI kuuluu yhteiseurooppalaiseen Pro Hockey -lehden perheeseen, jossa maailmanluokan toimittajat ja lehdentekijät kokoavat yhden kattavan paketin ajankohtaista tietoa NHL:stä. Suomalaisten oma Pro Hockey SUOMI on laadukas paikallisversio tästä lehdestä ja jutut ja sisältö on rakkaudella ja asiantuntemuksella käänneetty suomalaisille sopivaksi.

Jos olet kiinnostunut NHL-jääkiekosta, niin Suomesta ei löydy tätä parempaa lehteä siihen. Pro Hockey SUOMI on jokaisen jääkiekkofanin pakkohankinta.

Lehden tiedot

Pro Hockey SUOMI on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Se on suomalaisten oma osa Euroopan suurinta jääkiekkolehteä, Pro Hockeytä. Lehti on kattava tietopaketti kansainväliseen jääkiekkoon räätälöitynä juuri suomalaisille lukijoille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut