Raskas Kalusto

Raskas Kalusto on kuljetusalan ammattilaisten oma aikakausilehti, joka erikoistuu nimensä mukaisesti raskaan kaluston laitteisiin, niiden testaukseen ja esittelyyn, sekä tarjoaa kiinnostavaa luettavaa alan uusimmista kuulumisista.

Jos sinun allasi kulkee raskasta kalustoa, niin sinun lehtihyllyyn kuuluu Raskas Kalusto -lehti.

Tilaa Raskas Kalusto -lehti

Lehden sisältö

Raskas KalustoRaskas Kalusto tuo sinulle jokaisessa numerossa suuren määrän kiinnostavaa luettavaa. Pääset tutustumaan uusiin laitteisiin heti niiden tultua markkinoille ja lehden toimittajat testaavat ja arvostelevat niin ajoneuvoja kuin koneita. Tämän lehden avulla tiedät tarkalleen mikä on rahan arvoista ja millä kalustolla pärjää kovissakin olosuhteissa.

Lehti tuo myös paljon tietoa niin alan ihmisistä kuin yrityksistäkin. Työn henkilökohtaista puolta ei unohdeta missään vaiheessa, vaan jokainen lehti muistaa myös ne ihmiset jotka laitteita käyttävät.

Yksi asia mikä tekee Raskas Kalusto -lehdestä paremman kuin muista alan lehdistä on sen taustavoimat. Lehden toimitus on erittäin ammattitasoista ja jokaisesta artikkelista paistaa läpi kirjoittajan pitkä kokemus ja alan tuntemus. Tämä ei ole mitään iltapäivälehtien höttöä, vaan faktapohjaista ja korkeatasoista journalismia kuljetusalasta ja sen kalustosta.

Lehden tiedot

Raskas Kalusto on Viipalemediat Oy:n julkaisema raskaan ammattiliikenteen oma aikakausilehti. Se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja on hetkessä noussut kuljetusalan ammattilaisten luetuimmaksi ammattilehdeksi. Lehden levikki on tällä hetkellä noin 16 000 kappaletta ja se on ollut jatkuvassa kasvussa koko ilmesty

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut