Retki

Kun lähtee melomaan tai kiipeilemään, niin on hyvä tietää jotakin alan parhaista varusteista, sopivista kohteista sekä kerätä arvokkaita selviytymisvinkkejä. Retki-lehti onkin erinomainen tietopaketti ja sen retkikertomuksia ja neuvoja lukevat mielellään muutkin kuin patikoijat.

Retki-lehden sivuille on pakattu joka numerossa kompaktiin kokoon paljon hyötytietoa selviytymisestä niin talvisessa kuin kesäisessäkin erämaassa ja se pyrkii kehittämään retkeilykulttuuria yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa.

Tilaa Retki-lehti

Lehden sisältö

RetkiRetki-lehden parissa kohtaavat luontoharrastajat, varusteiden valmistajat ja maahantuojat, jälleenmyyjät sekä matkailuyrittäjät ja viranomaistahot. Lehdessä esitellään kiinnostavia ulkoilutarinoita ja huikeita kohteita sekä kotimaasta että muualta ja opastetaan kuluttajia valitsemaan sopivat vaatteet ja välineet.

Jokaisessa lehdessä esitellään muutamia eri kohteita sekä ulkoilulajeja, pikatestejä, varustevertailuja ja markkinakatsauksia varusteuutuuksiin. Ajankohtaisiin asioihin kuuluvat myös messuraportit sekä uutuuspalsta. Lehden Retkikeittiö-osio sekä vinkkiartikkelit puolestaan auttavat lukijoita nauttimaan joka hetkestä luonnon äärellä.

Loppusilauksen hyvälle lukuelämykselle antaa Veikka Gustafssonin supersuosittu kolumni, joka ilmestyy myös jokaisessa numerossa.

Retki-lehti toimii aktiivisesti myös netissä omilla kotisivuillaan sekä Facebookissa.

Lehden tiedot

Retki-lehti on suomalainen outdoor-lehti, jota kustantaa Outdoor Media Oy. Vuodessa ilmestyy kymmenen numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut