Riista

Riista-lehti on jo useita vuosia julkaistu metsästyslehti, jonka tarkoituksena on kasvattaa tietoutta metsästyksestä sekä ylläpitää suomalaista metsästystaitoa harrastajille.

Laaja-alainen lehti käsittelee kaikkea metsästykseen liittyviä asioita yksityiskohtaisesti ja asiantuntevasti, sillä ovathan lehden tekijät itsekin aktiivisia, kokeneita metsästäjiä.

Tilaa Riista-lehti

Lehden sisältö

RiistaRiista-lehden jokaisessa numerossa päästään lukemaan mielenkiintoisia jahtijuttuja, perusteellisia ase- ja varuste-esittelyjä, laadukkaita testejä sekä artikkelisarjoja, joiden tarkoitus on kertoa metsästyksestä helppolukuisesti ja välittää eteenpäin käytännön ohjeistuksia.

Lehdessä paneudutaan metsästykseen sekä kotimaassa että ulkomailla, joten lehden jahtitarinat vievät lukijansa toisinaan Suomen kotoisista metsistä Afrikan savanneille tai muihin eksoottisiin paikkoihin. Lähes 80 sivuun mahtuu paljon muutakin kiinnostavia juttuja, mm. reseptejä, uutisia ja selkeitä oppaita.

Riista-lehdellä on omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden yleisilmeeseen ja artikkeleihin sekä lukea blogeja.

Lehden tiedot

Riista on vuodesta 2007 lähtien ilmestynyt metsästysaiheinen lehti, jota kustantaa Outdoormedia Oy. Riista-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut