Ristikko-Leijona

Ristikko-Leijonan karjaisua ei kukaan ristikkojen ystävä voi jättää huomiotta, sillä kyseessä on jopa 52 sivun edestä hauskoja tehtäviä ja aivopähkinöitä. Ristikkolehdet ovat oivaa ajanvietettä kotisohvalle, mökille tai vaikka pitkille matkoille.

Ristikot pitävät mielen virkeänä ja antavat aivonystyröille kunnon hierontaa. Ristikot voivat myös lievittää stressiä viemällä ajatukset kokonaan pois arkisista ongelmista ja parantaa keskittymiskykyä – ja mikä parasta, ristikot sopivat aivan kaikille.

Tilaa Ristikko-Leijona -lehti

Lehden sisältö

Ristikko-LeijonaRistikko-Leijonassa päästään nauttimaan Suomen parhaimpien laatijoiden töistä muhkeassa paketissa. 52-sivuisen Ristikko-Leijonan sisältö sopii sekä aloittelijoille että kokeneille ratkojille, sillä tehtävien vaikeustaso vaihtelee juuri sopivasti joka numerossa. Kaikki tehtävät ovat kuitenkin laadukkaita ja selkeitä, mikä tekee Ristikko-Leijonasta todellisen ristikoiden kuninkaan.

Jokaisessa numerossa julkaistaan myös ratkojien toivomia erikoistehtäviä, mikä takaa tehtävien monipuolisuuden lehdestä toiseen. Pääpalkinto ilmoitetaan aina lehden kannessa ja se on suuruudeltaan yleensä 3-400 euroa. Lisäksi kausittaisten kisojen pääpotit ovat useiden satojen eurojen arvoisia.

Lehden tiedot

Ristikko-Leijona on 52-sivuinen, tuhti ristikkolehti, jota kustantaa Kolmiokirja Oy. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sisältää runsaasti mahdollisuuksia rahapalkintoihin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut