Sankari

Sankari on täysin uudenlainen pelilehti 8-12-vuotiaille lapsille. Sitä lukevat mielellään sekä pojat että tytöt, sillä lehden monipuolinen sisältö on helppoa viihdettä jokaiselle pelaamisesta kiinnostuneelle.

Lehdessä on peliarvostelujen ja -esittelyjen lisäksi myös paljon hauskaa puuhaa, kuten ongelmanratkaisutehtäviä, askarteluohjeita ja hienoja julisteita. Tässä on lehti, josta riittää pitkäksi aikaa iloa ja jonka tilaus sopii loistavasti vaikkapa syntymäpäivälahjaksi!

Tilaa Sankari-lehti

Lehden sisältö

SankariSankaruus ei katso säätyä eikä sukupuolta – sankari voi olla pikselihahmo, se voi olla helposti vihastuva ankka, valomiekalla taisteleva jedi, italialainen putkimies tai pinkkiasuinen prinsessa.

Sankari-lehti sopii kaikille 8-12-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneet pelaamisesta ja uusista peleistä. Sisällöltään lehti on monipuolinen paketti tietokone- ja lautapelejä, uusien pelien esittelyitä, puuhasivuja, mahtavia tietoiskuja sekä ilmniöitä. Lisäksi jokaisessa numerossa tulee mukana hieno juliste seinää koristamaan.

Sankari-lehden löytää muun muassa Twitteristä ja Facebookista.

Lehden tiedot

Sankari on vuonna 2016 perustettu lasten pelilehti. Lehteä kustantaa H-Town Oy ja vuosittain Sankari-lehdestä ilmestyy viisi numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut