SenioriTERVEYS

SenioriTERVEYS on noin satasivuinen julkaisu, jossa keskitytään senioreiden elämänlaatuun, terveyteen ja hoitoihin. Ihmisen terveydentilassa sekä kehossa tapahtuu huomattavia muutoksia kun vanhenemme, joten tarvitsemme erilaista apua jokapäiväisessä elämässä. Lisäksi eläkeaika muuttaa arjen kulkua ja meillä on enemmän aikaa keskittyä harrastuksiin.

Tilaa nyt kotiisi kattava lukupaketti, jonka avulla seniori-ikäiset pääsevät ottamaan kaiken irti omasta hyvinvoinnistaan ja saavat arvokasta tietoa terveydestä ja hoitokeinoista.

Tilaa SenioriTERVEYS-lehti

Lehden sisältö

SenioriTERVEYSMiksi hiuksia alkaa lähteä yhä enemmän? Voiko näön huonontumista hidastaa? Millainen liikunta on hellä nivelille? Miten ruokavalio vaikuttaa pirteyteen? Miten testamentti tehdään?

SenioriTERVEYS-lehden sisältöön mahtuu kiinnostavaa asiaa jokaisesta elämän osa-alueesta; joka numerossa käsitellään yleisimpiä seniori-ikäisten sairauksia, huomioita ruokavaliosta, liikuntaa, kauniita käsityöohjeita, harrastusesittelyitä ja haastatteluita. Lisäksi lehden ristikko haastaa aivosolut kunnon työhön!

SenioriTERVEYS-lehdellä on omat nettisivut, joka esittelee viimeisimmän ilmestyneen numeron sisällön. Sivustolta voi myös lukea muutamia artikkeleita sekä kirjoittaa lehden yleisönosastolle.

Lehden tiedot

SenioriTERVEYS on uudenlainen terveyslehti, joka on suunnattu seniori-ikäisille. Sitä kustantaa Karprint Oy ja vuodessa ilmestyy 8 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut