Seura

Seura on nimensä mukaisesti rentoa seuraa kotiin ja mökille. Lehden haastatteluissa tutustutaan aitoihin ihmisiin julkisivun takana ja käsitellään useita aiheita, kuten politiikkaa, yhteiskuntaa ja vapaa-aikaa. Lehdessä tartutaan myös yhteiskunnallisiin epäkohtiin, mieltä askarruttaviin mysteereihin ja elämän käännekohtiin.

Elämänmakuisen Seuran ytimenä on kiinnostava tarina; artikkeleissa ei jäädä jumiin pintakiiltoon eikä olettamuksiin, vaan kaivaudutaan syvälle asioiden juuriin. Lisäksi runsaat terveyssivut, erinomaiset ristikot sekä viihdyttävä TV-maailman tarjonta pitävät Seuran jokaisen numeron tuoreena aina seuraavaan lehteen asti.

Tilaa Seura-lehti

Lehden sisältö

SeuraSeura on monipuolinen viikkolehti, jossa keskitytään ensisijaisesti kertomaan niin julkisuuden kuin tavallistenkin ihmisten tarinoita. Kattavassa lehdessä paneudutaan myös mm. arkielämään, viihteeseen, kulttuuriin, matkustamiseen, terveellisiin elämäntapoihin, ruokaan, liikuntaan ja ihmissuhteisiin.

Jokaisessa numerossa on pääsisällön lisäksi terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi osallistua keskusteluihin, lukea juttuja ja ottaa osaa kilpailuihin.

Lehden tiedot

Seura on Otavamedia Oy:n julkaisema viikkolehti, joka ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Näistä kolme on kaksoisnumeroita. Seuraa on julkaistu vuodesta 1934 lähtien ja sen lukijoista noin 64% on naisia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut