Sielunpeili

Japanilaiset ihmettelevät usein, mikä saa suomalaiset jaksamaan kaamoksen ja stressin keskellä. Vastaus on yksinkertainen; meillä on metsiä. Metsiä, jotka tarjoavat niin fyysistä kuin psyykkistäkin voimaa, sosiaalista hyvinvointia unohtamatta.

Sielunpeili-lehti valottaa metsien ikiaikaisen voiman lisäksi ihmisen oman mielen ja hyvän itsetunnon voimaa ja energiahoitojen sekä oikeanlaisen ravinnon salaisuuksia.

Tilaa Sielunpeili-lehti

Lehden sisältö

SielunpeiliSielunpeili on lehti, joka antaa lukijalleen konkreettisia työkaluja sisäisen kasvun tueksi ja avaa samalla polun lukijan sisäiseen maailmaan. Lehden avulla lukija pääsee lähemmäs tasapainoa, sisäistä rauhaa ja itsensä paremmin ymmärtämistä.

Jokaisessa numerossa kerrotaan kattavasti hyvän itsetunnon tarinoita, luonnon avusta, selvänäkijöiden arjesta ja tutustutaan energiahoitoihin ja -hoitajiin. Lehden mielenkiintoisilla palstoilla käsitellään muun muassa energian liikkumista ihmisen ja kodin sisällä, elämän tarkoitusta ja kaikkea elämän ja kuoleman väliltä. Hoitava ravinto -osiossa tutustutaan perinneruokien historiaan sekä luonnontuotteiden terveydellisiin vaikutuksiin.

Sielunpeili-lehdellä on omat kotisivut, jossa voi tutustua valikoituihin artikkeleihin sekä kirjoittaa yleisönosastolle.

Lehden tiedot

Sielunpeili-lehteä kustantaa Karprint Oy ja vuodessa ilmestyy 8 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut