SPORT

SPORT on lehti urheilusta ja treenaamisesta kiinnostuneille naisille. Paranna omaa treeniä, opi uusia tekniikoita ja ota kaikki irti harjoittelusta.

SPORT-lehden avulla sinä voit tehdä enemmän ja pärjätä paremmin. Tilaa oma personal trainerisi. SPORTin avulla sinäkin voit pistää oman tavoitteesi entistä kovemmaksi ja rikkoa vanhat ennätykset.

Tilaa SPORT-lehti

Lehden sisältö

sport-logoSPORT on treenaajan oma lehti. Se opastaa, auttaa ja motivoi jatkamaan ja parantamaan omaa treeniä.

SPORT-lehti on sinun oma personal trainer. Löydät sen sivuilta treeniohjelmat, ohjeita harjoitusten tekemiseen, reseptejä terveellisempään ja herkullisempaan elämään sekä tietoa uusista laitteista ja kuntovälineistä.

Terveys on toinen tärkeä seikka SPORT-lehdelle, sillä mikään ei tuhoa motivaatiota enemmän kuin loukkaantumiset. Jokaisessa numerossa on omistettu oma osansa lihasten ja elimistön kunnossapitoon. Venyttelyt, hieronnat ja oikeaoppiset tekniikat ovat tärkeä osa treenaamista.

Mukaan on mahdutettu vielä sportti- ja katumuotia. Jokaisella treenajalla on oikeus myös näyttää hyvältä vaatteiden osalta, eikä vain kropan puolesta.

Lehden tiedot

SPORT on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. SPORT on urheilun ja treenaamisen erikoislehti, joka on löytänyt kohdeyleisönsä naislukijoiden joukosta. Lehti ei ole kuitenkaan pelkästään naisia varten, vaan siinä on hyvää ja käytännöllistä tietoa jokaiselle urheilijalle.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut