SPORT

SPORT on lehti urheilusta ja treenaamisesta kiinnostuneille naisille. Paranna omaa treeniä, opi uusia tekniikoita ja ota kaikki irti harjoittelusta.

SPORT-lehden avulla sinä voit tehdä enemmän ja pärjätä paremmin. Tilaa oma personal trainerisi. SPORTin avulla sinäkin voit pistää oman tavoitteesi entistä kovemmaksi ja rikkoa vanhat ennätykset.

Tilaa SPORT-lehti

Tilaajalahjat

Bluebiit Bluactive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit Bluactive3 -aktiivisuusranneke (arvo 34,95 €)

UUTUUS! Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä.
Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.
Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
Kertoo unenlaadun kolmella tasolla.

(2) Kellonaika
Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.

(3) Ajanotto
Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.

(4) Askelmittari
Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)

(5) Kuljettu matka
Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.

(6) Kalorit
Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.

(7) Värinähälytys
Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluetooth-kaiutin

Bluetooth-kaiutin (arvo 25,90 €)

Langattomalla Bluetooth-kaiuttimella kuuntelet jopa 2,5 tuntia musiikkia yhdellä latauksella! Mukana on latausjohto sekä audiojohto, jolla kaiuttimen voi liittää kännykkään ilman langatonta yhteyttä. Yhteensopiva kaikkien matkapuhelinmallien kanssa. Teho 3 W. Ladattava akku 300 mAh. Kaiuttimen koko 4,5 x 7,10 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

sport-logoSPORT on treenaajan oma lehti. Se opastaa, auttaa ja motivoi jatkamaan ja parantamaan omaa treeniä.

SPORT-lehti on sinun oma personal trainer. Löydät sen sivuilta treeniohjelmat, ohjeita harjoitusten tekemiseen, reseptejä terveellisempään ja herkullisempaan elämään sekä tietoa uusista laitteista ja kuntovälineistä.

Terveys on toinen tärkeä seikka SPORT-lehdelle, sillä mikään ei tuhoa motivaatiota enemmän kuin loukkaantumiset. Jokaisessa numerossa on omistettu oma osansa lihasten ja elimistön kunnossapitoon. Venyttelyt, hieronnat ja oikeaoppiset tekniikat ovat tärkeä osa treenaamista.

Mukaan on mahdutettu vielä sportti- ja katumuotia. Jokaisella treenajalla on oikeus myös näyttää hyvältä vaatteiden osalta, eikä vain kropan puolesta.

Lehden tiedot

SPORT on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. SPORT on urheilun ja treenaamisen erikoislehti, joka on löytänyt kohdeyleisönsä naislukijoiden joukosta. Lehti ei ole kuitenkaan pelkästään naisia varten, vaan siinä on hyvää ja käytännöllistä tietoa jokaiselle urheilijalle.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut