Sudoku Ässä

Sudoku, tuo numero- ja logiikkapelien kuningas, on oivaa viihdettä mökillä ja kotona. Sudokussa täytetään eri kokoisia ruudukoita, joihin on valmiiksi sijoiteltu numeroita alkuun pääsemiseksi. Mitä enemmän numeroita on annettu valmiiksi, sen helpompi tehtävä on.

Sudoku Ässästä löydät kunnon kokoelman hauskoja sudokutehtäviä kätevässä pokkarimuodossa. Jokainen tehtävä on suomalaisen sudokuammattilaisen käsialaa, joten niistä voi valita itselleen sopivimmat vaikeustasot.

Tilaa Sudoku Ässä -lehti

Lehden sisältö

Sudoku ÄssäSudoku Ässä on alansa monipuolisimpia julkaisuja, sillä jokaisessa lehdessä on kymmenittäin, ellei jopa sadoittain, mahtavia logiikkatehtäviä. Aivan syyttä lehden nimi ei siis ole Sudoku Ässä, sillä onhan se vertailussa todellinen ässä!

Tavallisten sudokutehtävien lisäksi lehdessä julkaistaan erikoissudokuja, kuten kuvio-, ruusuke-, kenno- ja viistosudoku. Periaatteiltaan yksinkertainen sudoku on helppo oppia, mutta erilaiset variaatiot ja vaikeustasot pitävät ratkojan takuulla koukussa.

Palkintotehtävien arvot ja lukumäärät vaihtelevat, mutta yhteensä voittoja voi olla napattavana useiden satojen eurojen edestä.

Lehden tiedot

Sudoku Ässä on Kolmiokirja Oy:n julkaisema tehtävälehti, joka sisältää erilaisia sudokuja ratkottavaksi. Lehdestä ilmestyy vuosittain 6 numeroa ja se on sekä miesten että naisten kovassa suosiossa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut