Suomen Kuvalehti

Joku voisi erehtyä pitämään Suomen Kuvalehteä kuivana asialehtenä, mutta totuus on toinen. Lehti on tarpeellista luettavaa uutisia seuraavalle maailman ja kotimaan tapahtumista kiinnostuneelle.

Se kertoo joka viikko taustat siitä, mitä maailmalla ja Suomessa tapahtuu.

Lyhyiden uutisten sijasta tämä viikottainen taustapaketti käsittelee asiat perinpohjaisesti ja huolellisesti. Suomen Kuvalehti on ajankohtainen ja puolueeton.

Tilaa lehti

Lehden sisältö

Suomen KuvalehtiSuomen Kuvalehti käsittelee joka viikko tärkeimmät uutisaiheet ja seuraa paitsi taloutta ja politiikkaa meillä ja muualla, myös kulttuuria, tiedettä ja taidetta. Lehti tarjoaa joka viikko korkealuokkaista luettavaa, josta riittää laatutietoiselle lukijalle viihdettä koko viikoksi. Lehden mukana toimitetaan joka viikko TV-maailma-lehti, joka esittelee viikon televisiotarjonnan asiantuntevasti ja perusteellisesti. Muuta tv-lehteä et TV-maailman lisäksi tarvitse.

Suomen Kuvalehden nettisivuilta löytyy tasaista uutisvirtaa, kiinnostavia uutiskuvia maailmalta ja runsaasti asiantuntevia blogeja, jotka kommentoivat maailmaa ahkerasti. Suositeltavaa luettavaa on esimerkiksi Eri mieltä! -blogi, joka herättää mielipiteitä takuuvarmasti. Lehden nettisivuilta löytyy myös valikoituja paloja rakastetusta ja pitkäikäisestä Jyvät & akanat -palstasta.

Lehden tiedot

Suomen Kuvalehteä julkaisee Otavamedia. Lehti ilmestyy kerran viikossa lähes koko vuoden ajan, yhteensä 49 numeroa, joista kolme on kaksoisnumeroita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut