Suomen suosituimmat aikakauslehdet

Suomen suosituimpia aikakauslehtiä ovat eittämättä 7 päivää -lehti eli Seiska, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Kaikki suomalaiset tunnistavat nämä lehdet ainakin nimeltä, sillä niihin ei voine välttyä törmäämästä. Jos omaan talouteen näitä aikakauslehtiä ei olekaan tilattu, on lehti tuttu näky niin marketin lehtitelineessä, työpaikan kahvihuoneen pöydällä, lehtiroskiksessa, kirpputorin annissa tai erilaisissa mainoksissa.

Seiskaa lukevat kaikenikäiset miehet ja naiset. Seiskan kestotilaus onkin lahja, jolla voi ilahduttaa kerralla koko perhettä. Vaikka Kodin Kuvalehdellä ja Me Naisilla onkin naisvoittoinen lukijakunta, kiinnostavat niiden monipuoliset ja hyvin toteutetut jutut myös miessukupuolta. Irtonumerona myytävä Me Naiset -lehti on usein erikoistarjouksessa, mikä houkuttelee nappaamaan sen mukaan ostosreissulla. Me Naiset -lehti onkin toivottu tuliainen kauppareissulta, eli vinkki kannattaa laittaa mieleen, jos haluaa hemmotella tyttöystävää tai vaimoa. Me Naiset- tai Kodin Kuvalehti -tilaus sopii hyvin myös syntymäpäivä- tai joululahjaksi naispuoliselle henkilölle.

7 päivää (Seiska)

Seiska-lehti

7 päivää eli nykynimeltään Seiska tarjoilee kuumimmat ja mehukkaimmat julkkisjuorut kerran viikossa. Kuka on raskaana? Kuka suuteli ketä? Lue avoin tilitys siitä, mistä sen-ja-sen aviokriisi johtuikaan! Seiska kertoo, mitä suomalaisjulkkiksille kuuluu, unohtamatta myöskään Hollywood-tähtiä, kuninkaallisia, urheilijoita tai muita kuuluisuuksia. Seiska on aina valmiina paljastamaan poliitikkojen toilailut, laulajien ja näyttelijöiden kännisekoilut tai tunnollisina pidettyjen tähtösten lipsahdukset kaidalta kadulta.

Seiskan skandaalinkäryinen maine saa jotkut hieman häpeilemään sen lukemista, mutta salailusta huolimatta sitä luetaan – ja sen artikkeleista puhutaan! Seiskan lukijat tietävät jo torstaina, mistä seuraavana päivänä kohistaan, sillä lehden paljastukset käsitellään varmasti joko työpaikalla, kaveripiirissä tai vähintäänkin erilaisilla keskustelupalstoilla internetissä. Seiska-lehden omilta verkkosivuilta löytyy rutkasti lisämateriaalia, jos jokin juttu alkoi kiinnostaa toden teolla. Lehden sisältöön pääsee itsekin vaikuttamaan lähettämällä omia valokuviaan, vitsejään tai uutisvihjeitään. Joka torstai saat tietää myös tulevan viikon TV-ohjelmista kattavien TV-sivujen ansiosta.


Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on elämänmakuinen ja lämminhenkinen lehti, mikä on ilmestynyt jo 1960-luvun lopusta lähtien. Lehti on pysynyt hyvin mukana ajassa, ja ihastuttaa edelleen kahdesti kuukaudessa. Kodin Kuvalehteä tilaavat useimmiten yli 40-vuotiaat naiset, mutta lehden laadukas sisältö kiinnostaa kaikenikäisiä naisia – ja artikkeleita lukevat tunnetusti myös perheen kaksilahkeiset. Tutun turvallisessa aikaikausilehdessä Kodin Kuvalehdessä on reseptejä, sisustusartikkeleita, mielenkiintoisia ja toisinaan jopa koskettavia henkilöhaastatteluja, meikki- ja pukeutumisvinkkejä sekä juttuja, joissa ajankohtaisia aiheita käsitellään pintaa syvemmältä. Unohdettu ei ole myöskään puutarhanhoitoa, nikkarointia, matkailua tai terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aihepiirejä. Kodin Kuvalehti on avoin ja avarakatseinen lehti, minkä tyytyväiset lukijat uusivat tilauksensa kerta toisensa jälkeen.

Me Naiset

Me Naiset-lehti

Me Naiset eli tuttavallisimmin Mimmit on positiivinen energiapakkaus, mikä piristää torstaisin tarjoamalla kattavan lukupaketin illan iloksi. Me Naiset on kannesta kanteen täynnä mukaansatempaavia juttuja, joten voi olla, että se parissa vierähtää useampikin ehtoo. Me Naiset on nimeään myöten naisille suunnattu lehti, joten sen lukijakunta onkin yli 80-prosenttisesti naisia, mutta lehti ei missään nimessä ole kielletty miehiltä. Hyväntuuliset ja inspiroivat jutut lukee puolisokin mielellään. Me Naiset on aktiivisten naisten lehti, mikä kertoo toisten aktiivisten naisten elämästä.

Lisäksi lehdessä kehotetaan hemmottelemaan myös itseään ja nauttimaan elämästä. Juuri sitähän naistenlehden lukeminen parhaillaan on, pieni hetki omaa aikaa ja mahdollisuus irtautua arjesta sekä unohtaa sen mukanaan tuomat rasitukset. Me Naisissa käsitellään hyvinvointia, liikuntaa, ihmissuhteita, työ- ja raha-asioita, kauneudenhoitoa, seksiä ja naisten asemaa eri puolilla maailmaa. Lehdessä on myös kokeilemisen arvoisia reseptejä, juttuja eri matkakohteista, muoti- ja sisustusartikkeleita sekä ihmistarinoita. Haastateltavat eivät aina ole julkimoita, vaan ihan tavallisia ihmisiä, joihin lukijan on helppo samaistua.

Lehtitarjoukset ja lahjat

Lehti joulutarjous

Seiska tai Katso -lehti Joulutarjous + 2 lahjaa (arvo 94 €)

Kaupan päälle saan Aarikan Tulitus-kuosillisen olkalaukun sekä Vihdoin Perjantai-reseptikirjan. (Arvo yht. 94 €). Lisäksi voit osallistua arvontaan ja voittaa 35.000,00 € puhtaana käteen! Seiska on Suomen paras ja suosituin viihdelehti! Saat joka viikko KOTIIN KANNETTUNA Suomen parhaimman viihdelehden sekä täydellisimmän TV-lehden Filmioppaineen. Juonipaljastukset, kuumat, kohahduttavat kotimaiset julkkisuutiset, kirkkaimpien ulkomaisten tähtien skandaalit, asut, kodit ja tyylit. Koskettavat ihmiskohtalot Seiskan valppain silmin...ja tiedät mistä puhutaan seuraavat 7 päivää! Katso on Tilatuin tv-lehti. Tervetuloa television ja elokuvien kiehtovaan maailmaan! Katso vie Sinut kiinnostavimpien tv- ja elokuvatapahtumien äärelle. Katso on Suomen laajin tv-lehti.
Talvijuoksutrikoot

ActiveFit talvijuoksutrikoot naisille (arvo 67 €)

Lämpimät, tekniset Active Fit -talvijuoksutrikoot. Pidä juoksumotivaatio korkealla läpi koko talven!
 • Pitävät lämpimänä kaikilla ilmoilla.
 • Heijastimet eri puolilla varmistavat, että näyt pimeässä.
 • Hyvinistuva leikkaus ja tyylikkäät heijastinkuviot.
Lisätietoa: Lämmin ja hengittävä materiaali, laadukkaat talvijuoksutrikoot, riittävän korkean vyötärön ansiosta housut eivät valu, heijastimet eri puolilla, vetoketjullinen takatasku, koot: S, M, L ja XL.
nArctic kevyttoppatakki lahjaksi

N’arctic -kevyttoppis (arvo 88,00 €)

Lämmin ja erittäin kevyt N´arctic -välikausitakki sopii pitkiin kävelylenkkeihin ja muuhun ulkoiluun. Takki on kulutusta kestävää ribstop-materiaalia, ja siinä on kuitutäyte. Kevyt ja tehokkaasti eristävä täyte pitää sinut lämpimänä koko lenkin ajan. Päällysmateriaali on tuulta ja vettä hylkivää, joten takki suojaa kostealla ja tuulisellakin säällä.
Digikuva ja kevyttoppatakki

Digi KUVA -lehti + N’arctic-kevyttoppis (arvo 75 €)

Lämmin ja erittäin kevyt N´arctic -välikausitakki sopii pitkiin kävelylenkkeihin ja muuhun ulkoiluun. Takki on kulutusta kestävää ribstop-materiaalia, ja siinä on kuitutäyte. Kevyt ja tehokkaasti eristävä täyte pitää sinut lämpimänä koko lenkin ajan. Päällysmateriaali on tuulta ja vettä hylkivää, joten takki suojaa kostealla ja tuulisellakin säällä. Takin väri on musta, ja sen helmassa ja hihansuissa on hyvän istuvuuden takaavat resorit. Lisäksi takissa on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen rintatasku, jossa on harmaat yksityiskohdat, sekä matala kaulus, joka lämmittää kaulaa ja niskaa. Saatavilla koot M, L ja XL.
Tylsymätön keraaminen veitsi

Keraaminen veitsi, arvo 39 €

Tylsymätön keraaminen veitsi
 • Tyylikäs tumma terä
 • Pitävä, hyvin muotoiltu kahva
 • Terän pituus 15 cm
langaton sääasema kotiin tai lahjaksi

Langaton sääasema, arvo 29,00 €

Langaton metallin värinen sääasema. Näyttää ulko ja sisälämpötilan. Kätevä laite jokaiseen kotiin.
Nanso Pouta -kangaskassi

Nanso Pouta-kassi, arvo 59,00 €

Tyylikäs, mustavalkoinen vapaa-ajankassi on sopivan kokoinen harrastuksiin ja vapaa-aikaan. Nanson Poutakuosiseen kassiin mahtuvat niin läppäri, jumppavaatteet kuin pienet päivittäistavaraostoksetkin. Kassin koko on 38 x 44 x 15 cm. Kassissa on kantokahvat, säädettävä olkahihna ja sen materiaali on kestävää polyesteriä.
Kätevä työkalusetti kotiin tai lahjaksi

Kätevä työkalusarja, arvo 39,90 €

Näppärä työkalusarja sisältää kaikki tarvittavat työkalut kodin pieniin askareisiin ja remonttitöihin. Työkalut on pakattu kätevästi pieneen tilaan menevään, vetoketjulla suljettavaan koteloon. Kotelon ulkomitat: 21 x 11,5 x 3,5 cm.
aarikka pihlaja viikonloppulaukku

Aarikka Pihlaja viikonloppulaukku, arvo 49,00 €

Tyylikäs Aarikka Pihlaja-kuosilla varustettu viikonloppulaukku on mainio valinta lyhyille matkoille tai vaikka ostoskassiksi kaupungille. Tilavaan laukkuun mahtuu kaikki tarvittava ja vähän vaikka tuliaisiakin. Koko: 45 x 42 x 14,5 cm. Laukussa on myös vahva ja kestävä vetoketju.
Ratia kangaskassi, klassikkomalli

RATIAn Klassikkoraita-kassi, arvo 34,90 €

RATIAn Klassikkoraita-kassi kestää käyttöä ja katseita. Erinomainen vaihtoehto kauppojen edullisille kestokasseille, jos haluat näyttää tyylikkäältä kauppareissuilla tai vapaa-ajan matkoilla. Reilu koko: 50x37x17 cm. Valittavana myös muita tilaajalahjoja, joten katso kaikki vaihtoehdot tilaussivulta!  
Hyvä Bluebiit aktiivisuusranneke

Bluebiit Blueactive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä. Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä. Toiminnot:
 1. Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
 2. Kellonaika (myös päivämäärä)
 3. Ajanotto (toimii sekuntikellona eri aktiviteeteille)
 4. Askelmittari
 5. Kuljettu matka
 6. Kalorit
 7. Värinähälytys (muistuttaa liikunnasta tai tauoista)
Hyvä Hamam pyyhe edullisesti lahjaksi

Brands Scandinavia Hamam-maxipyyhe, arvo 34,50 €

Brands Scandinavian monikäyttöinen Hamam-maxipyyhe on 100% puuvillaa. Pyyhettä voi käyttää mm. pyyhkeenä, torkkupeittona, rannalla... Tuotetiedot:
 • Materiaali: 100% puuvilla
 • Koko: 100x150 cm, hapsut
 • Väri: harmaa + valkoinen
 • Pesuohje: 40 asteessa, ei silitystä
Kaunis Roosa helminauhakoru lahjaksi

Roosa helminauha, arvo 64,00 €

Kaunis Roosa helminauha itselle, lahjaksi hyvälle ystävälle tai unelmien naiselle. Tämä tilaajalahja tulee suositun Antiikki & Design -lehden mukana. Valittavana myös toinen tilaajalahjavaihtoehto, jonka arvo on 50 €.
Hyvä aktiivisuusranneke lahjaksi

Aktiivisuusranneke+vyölaukku, arvo 58,00 €

Kätevä aktiivisuusranneke ja vyölaukku samassa paketissa. Aktiivisuusrannekkeessa on askel- ja kalorinkulutusmittari sekä etäisyysmitta. Säädettävässä vyölaukussa on kaksi vetoketjullista taskua ja heijastin.
Nanso Mäntykallio -meikkilaukkusetti, ilmainen lahja

Nanso Mäntykallio-meikkilaukkusetti (2 laukkua), arvo 49,90 €

Ihanat Nanson Mäntykallio-kuosiset meikkilaukut, 2 kpl. Molemmissa meikkilaukuissa vetoketjut nahkaisella vetimellä. Iso meikkilaukku koko: 33,5 x 21,5 x 8 cm Pieni meikkilaukku koko: 16 x 11 x 2 cm
Mineraalimeikkisetti lahjaksi

Neljä mineraalimeikkituotetta, arvo 79 €

Laadukkailla mineraalimeikeillä loihdit kasvoillesi kauniin ja luonnollisen meikin. Setti sisältää neljä laadukasta tuotetta:
 • irtopuuterin (kaikille ihotyypeille ) 3 gr
 • poskipunan (ruusu hehku) 3 gr
 • hohtavaa luomiväriä (puhdas ruskea) 1,5 gr
 •  kajal kynä (musta)
Lumene Mascara- ja luomivärisetti lahjaksi

Lumene-meikkisetti, arvo 38,80 €

Nordic Noir Luomiväripaletti: 
 • Viisi upeaa sävyä
 • Sävy nro 4 Pohjoisen luonto
 • Hienojakoiset, samettisen sileät luomivärit
 • Runsaspigmenttinen sävy, joka kestää pitkään
True Mystic Curl -mascara:
 • Kietoutuu jokaiseen ripseen antaen volyymia ja kohottaen
 • Kaareva ja pehmeä harja taivuttaa ja erottelee ripset
 • Syvillä pigmenteillä intensiivinen lopputulos
 • Sisältää taipuisuutta lisääviä luonnonvahoja
Nanso Mäntykallio -meikkilaukkusetti, ilmainen lahja

Nanso Mäntykallio-meikkilaukkusetti (2 laukkua), arvo 49,90 €

Ihanat Nanson Mäntykallio-kuosiset meikkilaukut, 2 kpl. Molemmissa meikkilaukuissa vetoketjut nahkaisella vetimellä. Iso meikkilaukku koko: 33,5 x 21,5 x 8 cm Pieni meikkilaukku koko: 16 x 11 x 2 cm

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut