Suuri käsityö

Suuri käsityö -lehti on jo 70-luvun alusta ilmestynyt käsityölehti, joka antaa ohjeita ja vinkkejä kaikenlaisiin käsitöihin.

Suomen suurimmaksi käsityölehdeksi kasvanut julkaisu tarjoaa paljon luettavaa ja koettavaa kaikille käsitöistä kiinnostuneille.

Lehden sivuilta löydät niin ohjeita neulomiseen, ompeluun, askarteluun ja vaikka sisustamiseen.

Tilaa Suuri käsityö -lehti

Tilaajalahjat

Bluebiit Bluactive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit Bluactive3 -aktiivisuusranneke (arvo 34,95 €)

UUTUUS! Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä.
Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.
Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
Kertoo unenlaadun kolmella tasolla.

(2) Kellonaika
Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.

(3) Ajanotto
Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.

(4) Askelmittari
Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)

(5) Kuljettu matka
Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.

(6) Kalorit
Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.

(7) Värinähälytys
Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Prym-puikkosetti

Prym-puikkosetti (arvo 24,40 €)

Prym ergonomics – Neulepuikkojen uusi sukupolvi. Saksassa kehitetyt ja valmistetut neulepuikot ovat korkealaatuista synteettistä materiaalia, jonka ansioista puikot ovat erittäin hiljaiset ja kevyet, joustavat ja kestävät. Neulepuikkosettiin kuuluu neulepuikot ja virkkauskoukku.

Lanka liukuu puikolla sujuvasti, silmukat pysyvät puikolla ja eikä lanka lohkeile. Optimoi silmukan neulomisen ja langanohjauksen. Kärjen muotoilu, pisarakärki, tekee neulomisen aloittamisen helpommaksi aloittelijoille, kokeneen neulojan työskentely nopeutuu ja muuttuu kevyemmäksi – myös haastavien mallien neulomisessa.

Virkkauskoukun pää on muotoiltu optimaalisesti liukumaan silmukan läpi eikä se riko lankaa. ”Saumaton” valmistustapa takaa koukkuun sileän pinnan ja sujuvan työskentelyn.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Suuri Käsityö logo
Suuri käsityö -lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa ja jokainen lehti on täynnä ohjeita ja ideoita omien käsitöiden toteuttamiseen. Tällä lehdellä saa kenet tahansa innostumaan omin käsin tekemisestä.

Jokaisen lehden mukana tulee 2 kaava-arkkia, sisustus-, kirjonta-, neule-, ompeluvaate- ja virkkausohjeet ja hyödyllisiä palvelupalstoja. Lehden mukana tulee vähän väliä suurempia ohjekokonaisuuksia ja kaavapaketteja, jotka voit ottaa talteen ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Lisää ohjeita ja artikkeleita on myös tarjolla lehden nettisivuilla.

Lehden tiedot

Suuri käsityö on Sanoma Magazinesin julkaisema käsityöaiheinen aikakausilehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut