Sylvin Helpot Ristikot

Sylvin Helpot Ristikot on kotimainen ristikkolehti, jossa riittää tekemistä leppoisiin päiviin. Tämä lehti on sopiva juuri niille, jotka pitävät ristikoista, mutta eivät halua kuluttaa päätä puhki erittäin vaikeiden tehtävien parissa.

Sylvin Helpot Ristikot onkin nimensä mukaisesti sopivan helppoa aikuisille, että ristikoiden täyttö pysyy vielä hauskana ajanvietteenä.

Tilaa Sylvin Helpot Ristikot -lehti

Lehden sisältö

Sylvin Helpot Ristikot -lehtiSylvin Helpot Ristikot on hauska ja perinteinen ristikkolehti, jonka jokainen numero on pullollaan hauskaa tekemistä. Ristikoiden vaikeustaso on leppoisaa keskitasoa, eli aikuisille ne eivät tuota liiallista päänvaivaa, mutta lapset saavat mukavan haasteen.

Lehdestä löydät suurimmalta osalta perinteisiä kuvaristikoita, joiden rinnalle on tuotu myös tavuristikoita, avoristikoita ja anagrammeja. Lehdessä riittää aina mukavasti puuhaa moneen makuun ja ristikot ehtii täyttää hyvin ennen seuraavan numeron ilmestymistä.

Sylvin Helpot Ristikot tarjoaa tietysti rahapalkintoja ristikoiden ratkojille. Jokaisen ristikon ratkaisseiden kesken arvotaan palkintoja ja palkinnot voivat nousta jopa 500 euron paremmalle puolelle.

Lehden tiedot

Sylvin Helpot Ristikot on Kolmiokirja Oy:n julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jokaisessa ristikossa on jaossa rahapalkintoja, jotka parhaimmillaan nousevat jopa useisiin satoihin euroihin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut