Systeri

Teini-ikään astuminen voi olla samaan aikaan jännittävää ja haastavaa aikaa tytön elämässä. Apuun astuu Systeri-lehti, joka käsittelee kaikkea tyttöjen tunne-elämästä kivaan tekemiseen, uusimmista julkkisuutisista hauskoihin testeihin ja asustevinkeistä resepteihin. Systerin kanssa ei tule koskaan tylsää, vaan lehti tarjoaa paljon ihanan tyttömäistä luettavaa ja tekemistä askartelun, tuunauksen ja reseptien muodossa.

Systeri on jokaisen 8-14-vuotiaan tytön paras ystävä, kuuntelija ja neuvokas ”isosisko”!

Tilaa Systeri-lehti

Lehden sisältö

SysteriSysteri on värikäs ja pirteä lehti 8-14-vuotiaille tytöille. Jokainen numero on monipuolinen lukupaketti täynnä muoti-, julkkis- ja viihdeuutisia, vinkkejä, testejä, neuvoja ja kaikkea sellaista, mikä kiinnostaa teini-iän kynnyksellä olevia.

Lehden suosituilla palstoilla tytöt voivat kysyä mieltään askarruttavista asioista, kertoa kokemuksistaan ystävä- tai kouluongelmissa ja etsiä vaikkapa kirjeystäviä. Systeri tukee tyttöjen välistä ystävyyttä ja on myös vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa, joten Systeri on hyvinkin interaktiivinen lehti.

Lehden mukana tulee aina yksi tai useampi juliste sekä pieni lahja.

Systerillä on omat Facebook-sivut, jossa voi nähdä uusimman lehden kannen sekä osallistua keskusteluihin.

Lehden tiedot

Systeri on Egmont Kustannuksen julkaisema aikakauslehti. Se on suunnattu 8-14-vuotiaille tytöille ja lehden ilmestymistahti on noin joka toinen kuukausi.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut