Talouselämä

Talouselämä on Suomen ainoa ja samalla myös Pohjoismaiden suurin talouden viikkolehti, joka tuo ainutlaatuista tietoa suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta. Samalla lehti tarjoaa myös avaimia työssä menestymiseen sekä työelämän ilmiöiden ymmärtämiseen.

Lehti porautuu työelämän arkeen ja kertoo asioista riippumattomasti ja kriittisesti – suomalainen ei koskaan voi tietää liikaa. Kun tilaat Talouselämän, tilaat samalla kotiisi tiukkaa ja perinpohjaista asiaa!

Tilaa Talouselämä-lehti

Lehden sisältö

TalouselämäTalouselämä-lehdessä ilmestyy joka viikko muun muassa kriittistä tietoa sijoittavalle kuluttajalle tarjoava Sijoituselämä-osio, henkilöihin ja heidän uraansa keskittyvä Uratie-osio ja paljon muuta. Neljä kertaa vuodessa lehden mukana toimitetaan sisarlehti Talouselämä Platinum.

Yleisesti lehti kertoo viikottain tärkeät talousuutiset, tutkimuksia suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta sekä talouselämän selvitykset.

Vuosittain lehti jakaa Vuoden Talousjohtaja -palkinnon yhdessä Accenturen ja Gutta Oy:n kanssa sekä listaa Suomen 20 lupaavinta startup-yritystä.

Talouselämällä on myös omat nettisivut, jossa voi lukea uutisia ja osallistua keskusteluun.

Lehden tiedot

Talouselämä on Talentum Media Oy:n kustantama viikkolehti, joka ilmestyy 46 kertaa vuodessa. Se on perustettu vuonna 1938 ja sen päätoimittaja on Reijo Ruokanen. Uusi numero ilmestyy perjantaisin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut