Tee Itse

Tee Itse on jokaisen kotirakentajan suosikkilehti, joka tarjoaa upeita oppaita rakentamiseen ja korjaamiseen. Näillä avuilla pistät kotisi kuntoon niin uusilla tavaroilla kuin kunnostamalla vanhoja.

Projektit ovat hyvin ohjeistettuja ja tarjolla on kaikkea pienistä rakenteluprojekteista aina keittiöremontin tekemiseen.

Tilaa Tee Itse -lehti

Lehden sisältö

Tee Itse -lehtiTee Itse -lehti on huippuluokkainen opas kaikille rakentamisesta ja korjaamisesta kiinnostuneille. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen saadaksesi kaiken irti lehdestä, vaan ohjeet on tehty niin hyvin, että aloittelijatkin pystyvät ne toteuttamaan.

Projektit alkavat aina pienistä nikkarointiprojekteista, joissa valmistetaan vaikka uusi naulakko eteiseen. Vaikeimmasta päästä löytyy täysiä keittiöremontteja ja kodin pintakorjauksia, jotka nekin opastetaan kuvin ja tarkoin ohjein.

Tee Itse -lehti sisältää myös ammattilaisten opastusta materiaalien ja työkalujen hankintaan. Saat tietää mitä kannattaa käyttää missäkin tilanteessa ja mitkä virheet voit helposti ohittaa pienellä perehtymisellä. Ammattilaiset kertovat myös projekteihin liittyvästä lainsäädännöstä, eli milloin on toimittava tiettyjen sääntöjen mukaan.

Lehden tiedot

Tee Itse on Bonnier Publican julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Se on täydellinen opas kaikille nikkaroinnista ja pienrakentamisesta kiinnostuneille. Lehti ei vaadi lukijalta aiempaa osaamista, vaan projektit opasetaan selkeästi kuvin ja ohjein.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut