Tee Itse

Tee Itse on jokaisen kotirakentajan suosikkilehti, joka tarjoaa upeita oppaita rakentamiseen ja korjaamiseen. Näillä avuilla pistät kotisi kuntoon niin uusilla tavaroilla kuin kunnostamalla vanhoja.

Projektit ovat hyvin ohjeistettuja ja tarjolla on kaikkea pienistä rakenteluprojekteista aina keittiöremontin tekemiseen.

Tilaa Tee Itse -lehti

Tilaajalahjat

Infrapunalämpömittari

Infrapunalämpömittari (arvo 66,50 €)

Onko ullakon eristyksessä puutteita, onko ikkunan alla kylmäsilta tai karkaako lämpö harakoille ulko-ovesta? Uudella infrapunalämpömittarilla mittaat helposti ja nopeasti kotisi lämpötilaerot. Sen avulla selvität kohteet, jotka korjaamalla voit säästää lämmityskuluissa. Osoita mitattavaa kohtaa lasermittarilla. Lämpötila on luettavissa mittarin valaistulta LCD-näytöltä sekunnin kuluttua. Infrapunalämpömittarilla voit selvittää myös, missä kylpy- tai olohuoneen lattialämmitysputket tarkalleen kulkevat. Mittari mittaa lämpötilan kaikilta pinnoilta: ulkoseinistä, ikkunoista ja jopa nesteistä, kuten öljystä ja vedestä. Asteikko on –50…+500 astetta, joten mittarilla on helppo tarkistaa, milloin pakastin on riittävän kylmä, sulatettu suklaa on 45 asteen lämpöistä tai öljy ranskalaisten keittämiseen tarkalleen 190-asteista.

Löydä kylmäsillat
Selvitä eristyksen puutteet
Paranna sisäilmaa
Mittaa kaikilta pinnoilta
–50…+500 astetta

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Viisitoiminen rakenneilmaisin

Viisitoiminen rakenneilmaisin (arvo 53 €)

Yleistunnistin, jossa on 6 toimintoa

Sähköjohtoon tai vesiputkeen poraaminen on raivostuttavaa, vaarallista ja kallista. Voit välttää virheet Tech Pron uudella, entistä paremmalla yleistunnistimella, jossa on 6 erilaista toimintoa. Vedä vain tunnistimen päätä seinää pitkin ja katso, onko rakenteissa sähköjohtoja tai vesiputkia. Ulkona maalaaminen kannattaa aloittaa mittaamalla puun kosteusprosentti, jotta maali tarttuu varmasti kunnolla kiinni.

Entistä paremmassa Tech Pro yleistunnistimessa on kuusi tehokasta mittaustyökalua yhdessä kätevässä laitteessa. Työkalussa on etäisyysmittari, metallinpaljastin, sähkönilmaisin, kosteusmittari, volttimittari ja lämpömittari.

Löydä sähkövirta seinän sisältä
Katso laattojen läpi
Mittaa puun kosteus
Mittaa etäisyydet 13 metriin asti
Mittaa paristojen jännite
Tarkista lämpötila sisällä ja ulkona

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Tee Itse -lehtiTee Itse -lehti on huippuluokkainen opas kaikille rakentamisesta ja korjaamisesta kiinnostuneille. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen saadaksesi kaiken irti lehdestä, vaan ohjeet on tehty niin hyvin, että aloittelijatkin pystyvät ne toteuttamaan.

Projektit alkavat aina pienistä nikkarointiprojekteista, joissa valmistetaan vaikka uusi naulakko eteiseen. Vaikeimmasta päästä löytyy täysiä keittiöremontteja ja kodin pintakorjauksia, jotka nekin opastetaan kuvin ja tarkoin ohjein.

Tee Itse -lehti sisältää myös ammattilaisten opastusta materiaalien ja työkalujen hankintaan. Saat tietää mitä kannattaa käyttää missäkin tilanteessa ja mitkä virheet voit helposti ohittaa pienellä perehtymisellä. Ammattilaiset kertovat myös projekteihin liittyvästä lainsäädännöstä, eli milloin on toimittava tiettyjen sääntöjen mukaan.

Lehden tiedot

Tee Itse on Bonnier Publican julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Se on täydellinen opas kaikille nikkaroinnista ja pienrakentamisesta kiinnostuneille. Lehti ei vaadi lukijalta aiempaa osaamista, vaan projektit opasetaan selkeästi kuvin ja ohjein.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut