Tekniikan Historia

Millainen oli kuplavolkkareiden alkutaival? Kuka keksi Abloy-lukon? Miltä näytti Turussa sata vuotta sitten, kun ensimmäisten suomalaisten polkupyörien valmistus alkoi? Tekniikan Historia on upea ja kiinnostava lehti kaikille, joita kiinnostaa tekniikan historia ja kehitys meillä ja ulkomailla.

Tekniikan Historia pyrkii kertomaan sekä tutuista että vähemmän tunnetuista keksinnöistä ja avaamaan niiden historiaa ja vaikutusta niin työ- kuin arkielämänkin kehitykseen. Pienetkin asiat ovat voineet muuttaa historian suuntaa ennalta-aavistamattoman paljon, joten ei ihmekään, että tekniikka ja sen historia on kuivumaton tarinoiden kaivo.

Tekniikan Historia on täynnä huikeita artikkeleita ja mielenkiintoisia kuvia menneisyydestä, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti myös lahjatilaukseksi.

Tilaa Tekniikan Historia -lehti

Lehden sisältö

Tekniikan HistoriaTekniikan Historia on vuonna 2013 aloittanut lehti, jonka julkaisija Talentum katsoi, että aiheelle on kysyntää tekniikasta kiinnostuneiden ja tekniikan alaa opiskelevien keskuudessa. Tästä syntyi Tekniikan Historia, joka avaa sekä kotimaisten että ulkomaisten teknisten keksintöjen syntyä ja historiaa.

Keksintöjen lisäksi Tekniikan Historia kertoo myös keksijöistä, heidän elämästään ja siitä, kuinka heidän tarinansa innostavat nykypäivän keksijöitä luomaan uutta ja parantamaan vanhoja laitteita.

Tekniikan Historia -lehdellä on omat nettisivut, jossa voi tutustua uusimman lehden sisältöön ja osallistua keskusteluihin.

Lehden tiedot

Tekniikan Historia on Talentum Media Oy:n julkaisema tietolehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2013 ja sen päätoimittaja on Jyrki Alkio.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut