Tekniikan Maailma

Suomen parhaaksi lehdeksikin tituleerattu Tekniikan Maailma, tai tuttavallisemmin TM, on yksi tunnetuimpia yleisteknisiä aikakauslehtiä. Monet, jotka aikovat ostaa esimerkiksi uuden tietokoneen tai vaikkapa auton, ovat varmasti tutustuneet TM:n testituloksiin sekä nähneet logon ”TM testivoittaja” tuotteiden mainoksissa. Tekniikan Maailma tiedetään sen kovasta laatutasosta, joten testivoittajista voidaan mennä hyvillä mielin takuuseen.

Tekniikan Maailma kattaa niin autot kuin viihde-elektroniikan ja tieteenkin, joten se sopii kaikille tekniikasta ja vertailuista kiinnostuneille.

Tilaa Tekniikan Maailma -lehti

Katso myös

Lehden sisältö

Tekniikan MaailmaNoin puolet Tekniikan Maailma -lehdestä koostuu aina autoaiheista. Muut lehden sivut on pyhitetty esimerkiksi televisioille, kameroille, tietokoneille, mobiililaitteille ja tieteen alalle. TM on siis hyvin kattava lehti ja jokainen numero on ladattu täyteen mielenkiintoisia vertailuja ja artikkeleita.

Tekniikan Maailma testaa jatkuvasti uusia ja erilaisia tuotteita ja testit ovat täysin puolueettomia, mikä tekee niistä luotettavia lähteitä omia hankintoja varten. Testit auttavat kuluttajaa tekemään oikeat valinnat oikeaan aikaan, eikä yhtään vähempää!

TM -lehdellä on omat nettisivut, jossa voi tutustua uutiskatsauksiin, testeihin sekä osallistua keskusteluun.

Lehden tiedot

Tekniikan Maailma, joka tunnetaan myös nimellä TM, on Otavamedian kustantama ja julkaisema yleistekninen aikakauslehti. Lehti on perustettu vuonna 1953 ja se on alallaan Pohjoismaiden suurin. Lehdestä ilmestyy 23 numeroa vuosittain.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut