Terassi

Terassi on oma lehti niille, jotka ovat kiinnostuneita ulkotiloissa tapahtuvasta vapaa-ajanvietosta. Terassi tuo sinulle katsauksen Suomen kauneimpiin piha-alueisiin ja parvekkeisiin ja antaa sinulle paljon ohjeita ja ideoita omaan toteuttamiseen.

Terassi-lehti onkin poikkeuksellisesti täysin Suomen oloihin tehty lehti, joka käsittelee suomalaisten tilojen ratkaisuja ja rajoitteita. Terassi onkin Suomen markkinoilla ainutlaatuinen lehti, sillä toista vastaavaa lehteä ei ilmesty Suomessa tai Pohjoismaissa.

Lehden sisältö

Terassi logo
Terassi on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä ulkosisustusta ja pihanhoitoa käsittelevä aikakausilehti. Lehden taustalla on joukko sisustusarkkitehtejä ja -suunnittelijoita, joilla on vuosien kokemus alan lehdistä. Terassi onkin tekijöiden uusi aluevaltaus, joka pitää vielä ainutlaatuista paikkaa ainoana alansa lehtenä Suomessa.

Lehden nettisivuilta löytyy myös kattava paketti lisäsisältöä ja juttuja täydentämään lehden antia.

Lehden tiedot

Terassi-lehteä julkaisee Terassi Media Oy ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Näiden kahdeksan lehden lisäksi kestotilaajat saavat myös kolme erikoislehteä, jotka vaihtelevat vuosittain.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut