Tex Willer

Tex Willer, tuo nimi on jokaisen sarjakuvia harrastavan henkilön tiedossa. Tämä villin lännen pistoolisankari on ollut jo vuosikymmenten ajan suosittu niin nuorten kuin vanhojenkin lukijoiden parissa, eikä tarinalle näytä tulevan loppua.

Lähde Tex Willerin matkaan villiin länteen ja jännitä mukana hänen uusissa seikkailuissaan.

Tilaa Tex Willer -lehti

Lehden sisältö

Tex WillerAlunperin italialainen pyssysankari on viihdyttänyt lukijoita vuodesta 1948 lähtien, jolloin sitä aloitettiin julkaisemaan Italiassa. Tuosta viisi vuotta myöhemmin lehti saapui Suomeen, jossa sitä luetaan vielä nykyisin toiseksi eniten koko maailmassa heti Italian jälkeen.

Suomalaiset ovatkin ottaneet Texin omakseen ja villin lännen tarinat ja vaaralliset seikkailut ovat olleet kovassa huudossa sukupolvien ajan. Joka vuosi uusi polvi nappaa hyllystä Tex Willerin ja villi länsi herää eloon yhä uudestaan sarjakuva-albumin sivuilla.

Tex Willer on yksi Suomen sarjakuvahistorian tärkeimpiä julkaisuita ja ehkä tunnetuin sarjakuvahahmo heti Aku Ankan jälkeen.

Lehden tiedot

Tex Willer on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema sarjakuvalehti, joka ilmestyy 16 kertaa vuodessa. Tex Willeriä on luettu Suomessa jo vuodesta 1953 lähtien ja se on säilyttäny suosionsa sukupolvilta toisille. Lehti on noussut jopa keräilykohteeksi, jonka vanhat numerot ovat kovassa arvossa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut