Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia herättää artikkelien ja kuvien avulla henkiin ihmiskunnan historian tärkeimmät vaiheet, tapahtumat ja henkilökuvat. Jokaisessa numerossa on toinen toistaan kiinnostavampia juttuja ja teemanumerot syventyvät laajemmin tarkempaan aiheeseen.

Lehden sisältöä työstävät Tieteen Kuvalehden ammattitaitoiset kirjoittajat ja artikkelit esitetään kiinnostavalla ja selkeällä tyylillä. Tieteen Kuvalehti Historia auttaa sinua pitämään yllä yleissivistystäsi ja kertoo samalla uusista löydöistä ja havainnoista.

Lehden sisältö

Historia logoVuodesta 2007 suomeksi ilmestynyt Tieteen Kuvalehti Historia ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Jokainen numero on kannesta kanteen täynnä luettavaa historiasta kiinnostuneille lukijoille ja aiheet vaihtelevat aina tutkimusretkistä sivilisaatioiden syntyyn ja merkittävien henkilöiden elämistä koko kansojen kohtaloihin.

Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki; Tieteen Kuvalehti Historia käsittelee myös paljon keksintöjen historiaa, niiden kehitystä ja insinööritaidon käännekohtia. Nykyisin lehti on Pohjoismaiden suosituin historialehti ja sillä on yhteensä noin 150 000 tilaajaa.

Tieteen Kuvalehti Historialla on myös omat nettisivut, jossa voit pintaraapaisuna tutustua lehden aiheisiin ja jossa tilaajana pääset osallistumaan keskusteluihin sekä lunastamaan pääsyn artikkelien tietokantaan.

Tilaajalahjat

Hi-Fi Bluetooth -kuulokkeet

Hi-Fi Bluetooth -kuulokkeet (arvo 99 €)

Upeaa laadukasta ja langatonta ääntä jokaiseen päivään

Äänisignaalin kristallinkirkas Bluetooth 4.1 -siirto, salamannopeat NFC-liitännät ja erinomainen akun kesto – nämä Hi-Fi-kuulokkeet murtavat ehdottomasti myytit siitä, että langaton ääni olisi heikkolaatuista. cVc® Noise suppression -tekniikan avulla voit nauttia musiikista tai podcasteista Hi-Fi-laatuisina ja toistaa dynaamiset bassot upeasti ilman taustahälyä.

Tyylikäs, minimalistinen muotoilu ja vankat laatumateriaalit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Keveys ja kuulokkeiden pehmeys takaavat käyttömukavuuden. Toimitukseen sisältyvällä kaapelilla voit ladata akun tarpeen tullen.

Bluetooth®-toistoaika: jopa 18 tuntia
Valmiusaika: jopa 360 tuntia

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Ammattilaatuiset kiikarit

Ammattilaatuiset kiikarit (arvo 99 €)

Jotkin asiat täytyy kokea, ennen kuin niiden arvon ymmärtää. Kunnollinen, laadukas kiikari on yksi niistä asioista. Tässä ammattilaistason Mitilux-kiikarissa on 8-kertainen suurennus ja 40 mm:n objektiivi, jotka takaavat kristallinkirkkaat näkymät kaikissa ympäristöissä, niin läheltä kuin kaukaa katsottuna. Vankka, kumikoteloinen kiikari on mitä parhain kumppani luontoretkille, vaelluksille, urheilutapahtumiin, maisemien katseluun, teatteriin ja konsertteihin.

Monikerroksinen optiikka ja huipputasoinen tarkennus auttavat sinua näkemään jokaisen yksityiskohdan. Pidempi etäisyys tekee pitkäkestoisesta katselusta mukavaa myös silmälasien kanssa.

Laukku, kaulahihna ja linssisuojus.

Koko: 180 mm x 55 mm x 145 mm (LxKxS) Paino: 727 g.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Sukiyaki-veitsisetti

Sukiyaki-veitsisetti (arvo 46,90 €)

Uudessa SUKIYAKI-veitsisetissä yhdistyvät skandinaavisen muotoilun ja japanilaisten perinteiden parhaat puolet. Äärimmäisen terävät ja hyvin tasapainotetut veitset tekevät ruoanlaitosta juhlaa. Kahva on valmistettu miellyttävästä, kestävästä ja ympäristöystävällisestä bambusta ja terä laadukkaasta teräksestä. Kahva ja terä on tasapainotettu täydellisesti, mikä antaa käyttäjälle täyden kontrollin jokaisella viillolla.

Settiin kuuluu kaksi huipputerävää veistä: kaikenlaiseen leikkaamiseen ja hienontamiseen sopiva Santoku-veitsi ja vihannesveitsi tuoreiden yrttien, vihannesten ja hedelmien käsittelyyn.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden tiedot

Tieteen Kuvalehti Historian ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2005 ja ensimmäinen suomenkielinen numero ilmestyi syksyllä 2007.

Lehteä julkaistaan 18 numeroa vuodessa ja se ilmestyy siis kolmen viikon välein. Lehteä kustantaa Bonnier Publications.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut