Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia herättää artikkelien ja kuvien avulla henkiin ihmiskunnan historian tärkeimmät vaiheet, tapahtumat ja henkilökuvat. Jokaisessa numerossa on toinen toistaan kiinnostavampia juttuja ja teemanumerot syventyvät laajemmin tarkempaan aiheeseen.

Lehden sisältöä työstävät Tieteen Kuvalehden ammattitaitoiset kirjoittajat ja artikkelit esitetään kiinnostavalla ja selkeällä tyylillä. Tieteen Kuvalehti Historia auttaa sinua pitämään yllä yleissivistystäsi ja kertoo samalla uusista löydöistä ja havainnoista.

Lehden sisältö

Historia logoVuodesta 2007 suomeksi ilmestynyt Tieteen Kuvalehti Historia ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Jokainen numero on kannesta kanteen täynnä luettavaa historiasta kiinnostuneille lukijoille ja aiheet vaihtelevat aina tutkimusretkistä sivilisaatioiden syntyyn ja merkittävien henkilöiden elämistä koko kansojen kohtaloihin.

Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki; Tieteen Kuvalehti Historia käsittelee myös paljon keksintöjen historiaa, niiden kehitystä ja insinööritaidon käännekohtia. Nykyisin lehti on Pohjoismaiden suosituin historialehti ja sillä on yhteensä noin 150 000 tilaajaa.

Tieteen Kuvalehti Historialla on myös omat nettisivut, jossa voit pintaraapaisuna tutustua lehden aiheisiin ja jossa tilaajana pääset osallistumaan keskusteluihin sekä lunastamaan pääsyn artikkelien tietokantaan.

Lehden tiedot

Tieteen Kuvalehti Historian ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2005 ja ensimmäinen suomenkielinen numero ilmestyi syksyllä 2007.

Lehteä julkaistaan 18 numeroa vuodessa ja se ilmestyy siis kolmen viikon välein. Lehteä kustantaa Bonnier Publications.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut