Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti tuo kotiisi viimeisimmät kuulumiset tieteen, tekniikan ja luonnon saralta. Pohjoismaiden suurin alan aikakauslehti on upea lukukokemus kenelle tahansa tieteen alasta kiinnostuneelle.

Mielenkiintoisten artikkeleiden lisäksi Tieteen Kuvalehti tarjoaa tiedealan tuoreimpia uutisia, aivotreeniharjoituksia sekä mullistavia teorioita, jotka saattavat vielä jonakin päivänä kääntää maailman päälaelleen.

Tilaa Tieteen Kuvalehti!

Lehden sisältö

Tieteen Kuvalehti logoJo vuodesta 1986 lähtien ilmestyneestä Tieteen Kuvalehdestä julkaistaan vuosittain 18 numeroa. Se on yksi Bonnier Publicationsin kiehtovimpia lukuelämyksiä ja käsittelee muun muassa luonnonilmiöitä sekä tieteen ja tekniikan kehitystä.

Nauttiaksesi Tieteen Kuvalehden artikkeleista sinun ei tarvitse kuitenkaan olla perehtynyt ammattisanastoon tai fysiikkaan tai kemiaan, vaan artikkelit ovat helppolukuisia ja vaivattomasti ymmmärrettäviä. Voit myös haastaa itsesi hauskoilla aivopähkinöillä lehden Aivotreeni-osiossa.

Tieteen Kuvalehti on opettavainen ja viihdyttävä asialehti, joka pitää sinut ajan tasalla tieteen saavutuksista ja jota lukemalla pysyt kärryillä uusimman tekniikan askeleista. Tilaa lehti itsellesi tai tilaa se lahjaksi!

Lehden tiedot

Tieteen Kuvalehti on Bonnier Publicationsin kustantama tieteen alan aikakauslehti. Se ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sen kokonaislevikki on noin 550 000.

Lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät lisää artikkeleita ja pääset myös itse osallistumaan keskusteluun.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut