Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti tuo kotiisi viimeisimmät kuulumiset tieteen, tekniikan ja luonnon saralta. Pohjoismaiden suurin alan aikakauslehti on upea lukukokemus kenelle tahansa tieteen alasta kiinnostuneelle.

Mielenkiintoisten artikkeleiden lisäksi Tieteen Kuvalehti tarjoaa tiedealan tuoreimpia uutisia, aivotreeniharjoituksia sekä mullistavia teorioita, jotka saattavat vielä jonakin päivänä kääntää maailman päälaelleen.

Tilaa Tieteen Kuvalehti!

Tilaajalahjat

Sukiyaki-veitsisetti

Sukiyaki-veitsisetti (arvo 46,90 €)

Uudessa SUKIYAKI-veitsisetissä yhdistyvät skandinaavisen muotoilun ja japanilaisten perinteiden parhaat puolet. Äärimmäisen terävät ja hyvin tasapainotetut veitset tekevät ruoanlaitosta juhlaa. Kahva on valmistettu miellyttävästä, kestävästä ja ympäristöystävällisestä bambusta ja terä laadukkaasta teräksestä. Kahva ja terä on tasapainotettu täydellisesti, mikä antaa käyttäjälle täyden kontrollin jokaisella viillolla.

Settiin kuuluu kaksi huipputerävää veistä: kaikenlaiseen leikkaamiseen ja hienontamiseen sopiva Santoku-veitsi ja vihannesveitsi tuoreiden yrttien, vihannesten ja hedelmien käsittelyyn.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Stone-varavirtalähde

Stone-varavirtalähde (arvo 40 €)

Fiksu Stone-varavirtalähde ei vie paljon tilaa, joten se kulkee helposti taskussa mukana rannalle tai festivaaleille ja sitä voi käyttää arjen perusvarusteena.

Stone-varavirtalähteessä on kaksi liitäntää, joista toista voi käyttää puhelimen lataamiseen ja toinen sopii kaiuttimille, tableteille, kameroille ja vastaaville laitteille. Varavirtalähdettä on äärimmäisen helppo käyttää, liität vain laitteesi siihen USB-kaapelilla.

Suuren 6000 mAh:n kapasiteetin ansiosta voit ladata puhelimen kaksi kertaa tien päällä. LED-valot kertovat, kuinka paljon virtaa on jäljellä.

Sisältö:
- 1 Stone-varavirtalähde
- 1 USB-kaapeli varavirtalähteen lataamiseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

N

N'arctic -kevyttoppis (arvo 88 €)

Lämmin ja erittäin kevyt N'arctic -välikausitakki sopii pitkiin kävelylenkkeihin ja muuhun ulkoiluun. Takki on kulutusta kestävää ripstop-materiaalia, ja siinä on kuitutäyte. Kevyt ja tehokkaasti eristävä täyte pitää sinut lämpimänä koko lenkin ajan. Päällysmateriaali on tuulta ja vettä hylkivää, joten takki suojaa kostealla ja tuulisellakin säällä.

Takin väri on tummansininen, ja sen helmassa ja hihansuissa on hyvän istuvuuden takaavat resorit. Lisäksi takissa on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen rintatasku, jossa on harmaat yksityiskohdat, sekä matala kaulus, joka lämmittää kaulaa ja niskaa. Saatavilla koot M, L ja XL.

Miellyttävä kuitutakki pitää sinut lämpimänä kirpeinä kevätpäivinä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Ammattitason kiikarit

Ammattitason kiikarit (arvo 99 €)

Jotkin asiat täytyy kokea, ennen kuin niiden arvon ymmärtää. Kunnollinen, laadukas kiikari on yksi niistä asioista. Tässä ammattilaistason Mitilux-kiikarissa on 8-kertainen suurennus ja 40 mm:n objektiivi, jotka takaavat kristallinkirkkaat näkymät kaikissa ympäristöissä, niin läheltä kuin kaukaa katsottuna. Vankka, kumikoteloinen kiikari on mitä parhain kumppani luontoretkille, vaelluksille, urheilutapahtumiin, maisemien katseluun, teatteriin ja konsertteihin.

Monikerroksinen optiikka ja huipputasoinen tarkennus auttavat sinua näkemään jokaisen yksityiskohdan. Pidempi etäisyys tekee pitkäkestoisesta katselusta mukavaa myös silmälasien kanssa.

Laukku, kaulahihna ja linssisuojus.

Koko: 180 mm x 55 mm x 145 mm (LxKxS) Paino: 727 g.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Vinyl Tech Bluetooth -kuulokkeet

Vinyl Tech Bluetooth -kuulokkeet (arvo 50 €)

• Puhdas langaton ääni – Bluetooth 4.2
• Miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja
• Helpot ottaa mukaan

Upeat langattomat on-ear-kuulokkeet, joissa on kirkas ja yksityiskohtainen ääni. Niillä voit nauttia musiikista, podcasteista tai äänikirjoista kaikessa rauhassa. Bluetooth 4.2 -tekniikka takaa parhaan mahdollisen langattoman äänentoiston. Kuulokkeissa on pehmeät vaahtomuoviset korvatyynyt, jotka eivät ala painaa edes tuntien yhtäjaksoisessa käytössä. Jos kuulokkeiden akku tyhjenee, liitä mukana tuleva johto virtalähteeseen ja jatka kuuntelua. Sisäisen mikrofonin avulla puhelutkin hoituvat. Kuulokkeet ovat kokoontaitettavat ja vievät näin vain vähän tilaa laukussa. Mukana on kankainen säilytyspussi.

Lujatekoiset kuulokkeet, joissa on voimakas ääni ja joilla voit nauttia lempimusiikista päivän aikana.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Tieteen Kuvalehti logoJo vuodesta 1986 lähtien ilmestyneestä Tieteen Kuvalehdestä julkaistaan vuosittain 18 numeroa. Se on yksi Bonnier Publicationsin kiehtovimpia lukuelämyksiä ja käsittelee muun muassa luonnonilmiöitä sekä tieteen ja tekniikan kehitystä.

Nauttiaksesi Tieteen Kuvalehden artikkeleista sinun ei tarvitse kuitenkaan olla perehtynyt ammattisanastoon tai fysiikkaan tai kemiaan, vaan artikkelit ovat helppolukuisia ja vaivattomasti ymmmärrettäviä. Voit myös haastaa itsesi hauskoilla aivopähkinöillä lehden Aivotreeni-osiossa.

Tieteen Kuvalehti on opettavainen ja viihdyttävä asialehti, joka pitää sinut ajan tasalla tieteen saavutuksista ja jota lukemalla pysyt kärryillä uusimman tekniikan askeleista. Tilaa lehti itsellesi tai tilaa se lahjaksi!

Lehden tiedot

Tieteen Kuvalehti on Bonnier Publicationsin kustantama tieteen alan aikakauslehti. Se ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sen kokonaislevikki on noin 550 000.

Lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät lisää artikkeleita ja pääset myös itse osallistumaan keskusteluun.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut