Timantti

Timantti kokoaa yhteen suomalaiskirjailijoiden kutkuttavimpia pienoisromaaneja, joiden romanttiset tarinat vievät ajatukset auringonlaskuihin, ruusutarhojen keskelle tai vaikkapa lähikahvilan intiimiin nurkkapöytään.

Timantti on upea lukuelämys romantiikkaa kaipaavalle; tunnekuohuja ja dramatiikkaa on luvassa, kun hyvä ja paha taistelevat tai kun tavallinen yksinhuoltajaäiti ponnistelee vaikeuksien keskellä. Rikkauksia, köyhyyttä, kauneutta ja petollisuutta – sitä kaikkea yksien kansien välissä joka kuukausi!

Tilaa Timantti-lehti

Lehden sisältö

TimanttiTimantti on pienoisromaanisarja, jota kirjoittavat kotimaiset kirjailijat. Tarinat ovat monipuolisia, mutta pääasiassa ne keskittyvät romantiikkaan ja intohimoon. Yhdessä pokkarissa voi olla useampi eri lyhyttarina, joten luvassa on joka kuukausi monipuolinen lukupaketti.

Jokainen numero on aina noin 100-sivuinen ja tarinat sijoittuvat rikkaiden elämästä tavalliseen suomalaiskotiin, joten mikään tarina ei ole toisen kaltainen. Yhteistä tarinoille on kuitenkin se, että tarinoihin liittyy aina timanttikoru, joka puolestaan voi vaikuttaa tarinoiden päähenkilöiden kohtaloihin.

Timantti-lehden lukijat pääsevät osallistumaan joka numerossa lukijakilpailuun, jonka palkintona on jalokivikoru.

Lehden tiedot

Timantti on pienoisromaanisarja, jota kustantaa Kolmiokirja Oy. Sarjasta ilmestyy vuodessa 12 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut