Time

Time on yksi maailman tunnetuimpia lehtiä, eikä suotta. Time on ollut ajankohtaisten asioiden keskiössä jo pian sata vuotta, eikä sen laatu ole päässyt putoamaan. Henkilötasolta lähtevää huippujournalismia saa nyt myös Suomeen, joskin englanninkielisenä versiona.

Tilaa Time-lehti

Lehden sisältö

TimeTime on ajan hermoilla oleva lehti, joka pureutuu maailman tuoreimpiin uutisiin, mutta aina hieman erilaiselta kantilta. Uutisia ei vain kerrota, vaan ne eletään. Artikkelit käydään läpi henkilökohtaisella tasolla, jossa selkeästi tuodaan esille tapahtumien vaikutukset yksittäisiin ihmisiin.

Time-lehdestä ilmestyy neljä eri versiota, alkuperäinen amerikkalainen lehti ja paikallistetut eurooppalainen-, aasialainen- ja australainen lehti. Lehtien sisällössä ei ole suurta eroa, mutta osa artikkeleista on paikallisempia ja osa on tarjolla vain tietyillä alueilla. Kansainvälistä luettavaa hakevalle eurooppalaista Time-lehteä pidetään parhaana, sillä alkuperäislehti keskittyy vahvasti Yhdysvaltojen sisäisiin asioihin ja unohtaa muun maailman.

Lehden tiedot

Time on Time Warnerin julkaisema viikottainen aikakausilehti, jonka eurooppalaisen version kustantaa Nordic Subscription Service / Mediafy. Time-lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1923 lähtien ja se ilmestyy 52 kertaa vuodessa. Kansainvälisesti lehteä lukee 25 miljoonaa ihmistä joka viikko ja 3,3 miljoonaa kotitaloutta tilaa jo sitä.

Lehti on englanninkielinen ja se lähetetään Iso-Britanniasta, joten toimitusaika voi olla kotimaisia lehtiä hitaampi.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut