TM Rakennusmaailma

TM Rakennusmaailma on lehti jokaista kodin rakentajaa varten. Olit sitten rakentamassa jotain pientä kotiin, remontoimassa tai tekemässä suurta projektia, niin TM Rakennusmaailma auttaa sinua.

TM Rakennusmaailma on kodin rakentamisen ja remontoinnin erikoislehti, joka on lehti sinulle, joka olet kiinnostunut rakentamisesta, korjaamisesta tai remontoinnista. Sisältö on rahanarvoista tavaraa siinä vaiheessa, kun edessä on työkalu- tai rakennustarvikehankintoja – säästät selvää rahaa, kun saat kerralla asianmukaiset varusteet.

Tilaa TM Rakennusmaailma -lehti

Katso myös

Lehden sisältö

TM RakennusmaailmaLöydät lehdestä paljon opastavaa ja tutkivaa tietoa, jotka auttavat sinua toteuttamaan omat projektisi. Lehdessä on myös suuri määrä erilaisia testejä ja vertailuita niin työkalujen kuin rakennustarvikkeidenkin osalta. Nämä vertailut ovatkin lehden suola ja tarjoavat paljon tärkeää tietoa lukijalle.

TM Rakennusmaailma on vakaasti pitäytynyt puolueettomassa linjassa, eikä arvosteluita voi ostaa rahalla. Kaikki tieto onkin siten erittäin luotettavaa ja paikkaansapitävää. Paljastuneet ongelmat ovatkin monesti aiheuttaneet pahennusta tuotteiden myyjissä, sillä valistuneet ostajat eivät enää koske huonolaatuiseen tavaraan.

Lehden tiedot

TM Rakennusmaailma on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se kuuluu Tekniikan Maailma -lehden perheeseen, mikä tarkoittaa korkeaa laatua ja puoleetonta tietoa. Monipuolinen TM Rakennusmaailma sopii niin kodin rakentajille ja remontoijille, kuin ammatikseen korjaustöitä tekeville.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut