Tom ja Jerry

Tom ja Jerry on kaikille tuttu kissa ja hiiri -parivaljakko, jonka seikkailuita on saatu seurata jo vuodesta 1940 lähtien, jolloin sankarit nähtiin lyhytanimaatioissa. Tästä on kulunut jo pitkä aika ja vaikka maailma on muuttunut, ei näiden kaverusten toilailut ole ikääntyneet päivääkään.

Tilaa Tom ja Jerry -lehti

Lehden sisältö

Tom ja JerryTom ja Jerry -lehti on kotimainen sarjakuvalehti, joka tuo joka kuukausi eteesi nipun parivaljakon hauskimpia seikkailuita. Iloinen ja hauska lukuhetki onkin mukavaa piristystä aina kun tämä lehti putoaa postiluukusta.

Tom ja Jerry ovatkin pitkän historiansa aina olleet toistensa perässä. Vaikka pieni ja nokkela Jerry-hiiri vaikuttaakin olevan alakynnessä ison Tom-kissan rinnalla, jää kissa kuitenkin lähes aina kakkoseksi hyväntuulisissa ja harmittomissa kohtaamisissa.

Sarjakuvien lisäksi lehdessä on myös askartelutehtäviä ja hauskoja sarjakuva-aiheisia kilpailuita, joissa on mukavia palkintoja lukijoille.

Lehden tiedot

Tom ja Jerry on Otavamedia Oy:n julkaisema suomenkielinen sarjakuvalehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa mukavaa luettavaa ja puuhasteltavaa perheen pienimmille lukijoille, joskin tarinat ovat niin mukaansatempaavia, että aikuisetkin pääsevät nauttimaan sen sivuista.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut